Töltsön el egy hetet Mallorcán június végén, 114 937 Ft / Fő (repjegy + szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a WIzz Air menetrend szerinti járatára szól, amely 15:15 kor szál fel a Budapest Liszt Ferenc Repülőtérről és 2 óra 35 perces repülési idő után 17:50-kor száll le Palma de Mallorcán. Visszafelé a repülőgép 18:25-kor száll fel Palma de Mallorcáról, és 21:00 kor landol Budapesten

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Mallorca szállás A Hostal Roberto Mallorca dél-nyugati részén fekszik Palmanova településen, 15 km-re Mallorca fővárosától Palmatól és 26 km-re a repülőtértől. A szállás fekvése nagyon kedvező, 30 méterre fekszik a homokos gyönyörű türkizkék tengerparttól. Az itt megszálló vendégek nagyon jóra értékelték a szállást, átlag 8 pontot kapott a 10-ből, a kedvező fekvés, a kedves kiszolgálás és a tisztaság miatt.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Mallorca

Mallorca Mallorca sziget fővárosa Palma de Mallorca, de legtöbb ember csak egyszerűen Mallorcának hívja. A város roppant népszerű a turisták körében. Itt jól érezheti magát mind a fiatal, mind az idősebb generáció, de a kisgyerekes családok is megtalálhatják a tökéletes szórakozást.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása