Nyaraljon Krétán 1 hetet, 90 967 Ft / fő (repjegy + szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság közvetlen járatán történik. Az odaúton a repülőgép 6:30-kor száll fel Budapestről és 9:50-kor száll le Krétán helyi idő szerin 2:20 perces menetidő után. Visszafelé helyi idő szerint 10:30-kor száll fel a repülőgép, amely 11:45-kor száll le a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtéren.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Kréta szállás A Stella Maria Hotel, Kréta északi partvidékén a sziget keleti részén található, Malia településen. A szálloda 26 km-re fekszik Herakliontól és 33 km-re a repülőtértől. A tengerpart 250 méterre van a hoteltől, de saját kültéri medencéje is van a szállásnak. A hotel vendégei összesítve 7,8 pontot adtak a szállásnak 10-ból, leginkább a tisztaság, a kiszolgálás, az elhelyezkedés, és a felszereltség tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Kréta

Kréta A Görögországban található Kréta minden évben szezontól függetlenül hatalmas tömegeket vonz, nemcsak gyönyörű strandjai miatt, hanem a történelmi emlékek végett is. Szinte minden része más-más hangulatot áraszt magából. Vannak, amelyek inkább a pihenésre felelnek meg, míg mások a féktelen, hajnalig tartó bulik helyszíne. Válogassunk a számunkra megfelelő helyek közül! Krétán biztosak lehetünk abban, hogy soha nem fogunk unatkozni, különösen ha Réthymno óvárosba látogatunk, akkor a rengeteg látnivaló sarkall arra, hogy a nap minden percét kihasználjuk, mindent megnézzünk, és mindent lefotózzunk. A múltidéző, szépen megmaradt romok vagy a jelenleg is folyó ásatások mind azt tükrözik, hogy Kréta nagyon élő, nagyon valóságos.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása