Töltsön el 1 hetet Ibizán főszezonban, 103 314 Ft / Fő (repjegy+szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti járatán történik. Odafelé a repülőgép 20:30-kor száll fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről és 23:15-kor száll le Ibizán. Visszafelé 23:55 kor száll fel a repülőgép Ibizáról és 02:35-kor száll le Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Ibiza szállás A Hostal Anibal Ibiza középső, nyugati részén található Sant Antoni de Portmany településen. Az apartmanház 19 km-re fekszik Ibiza repülőteréről, 500 méterre a tengerparttól, de saját kültéri medencéje is van. A szállás ingyenes wifi hozzáférést biztosít, saját étterme, bárja van. Az itt megszálló vendégek "jó" értékelést adtak a szállásnak (10-ből 7,1), leginkább a tisztaság, a szobák, a kiszolgálás és az elhelyezkedés tetszett a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Ibiza

Ibiza Ibiza sziget igazi turistaparadicsom. A fővárost „fehér városnak” is hívják, mivel a tenger felől ami legelsőként szembetűnik, az a fehér erődítmény valamint a domb oldalán lévő fehér házak sokasága. A várost egy dombra építették, amit egy erőd, valamint védő falak óvtak a támadásoktól. A szűk utcák sokszor kincseket rejtenek, érdemes ezért gyalog felfedezni a várost. A szűk utcákban sok esetben nagyszerű házakat láthatunk, de a kis boltok vagy a bárok és éttermek is mind turistacsalogatók

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

1 hozzászólás

  • Válasz
    Dani Dominika
    Júl, 04, 2017

    Lasminut utazas erdekelne

Hozzászólás írása