Zárja a 2017-es nyarat Bulgáriában, 1 hét nyaralás Burgaszban 87 958 Ft / fő (repjegy + szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti járatain történik. A repülőgép 6:30-kor száll fel Budapestről és 9:05-kor száll le Burgaszban. A visszaútnál Burgaszból 9:35-kor szál fel a repülőgép és 10:10-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Burgasz szállás Hotel Gran Via közel a tengerparthoz a Nyári Színház közelében a belváros szívében fekszik. Tény, hogy nem ez a hotel a legolcsóbb Burgaszban, de ár / érték arányban az egyik legjobb, központi fekvése miatt. A jól felszerelt szobák légkondicionáltak, a hotelben ingyenes Wifi, kávéző, étterem található A szálloda igény szerint reptéri transzfert biztosít.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Burgasz

Burgasz Burgasz egy vonzó, barátságos üdülőhely, egyre népszerűbb a turisták körében. A Fekete-tenger partján fekszik, jelentős ipari központ és kikötőváros. Az 1965 óta megrendezésre kerülő Nemzetközi Folklór Fesztiválnak Burgasz ad otthont. Ilyenkor az egész város megtelik néptáncosokkal, népdalénekesekkel, több ország képviselteti magát. Egy ilyen fesztiválon való részvétel örök emlék marad. Ajánlott célba venni a burgaszi tavat, ahol fürdőzni és csónakázni is lehet. Nagyon sok madárfaj található itt. Akik kedvelik a madarakat, bizonyára nem is akarnak majd visszatérni a szállodába az este leszállta után.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása