Nyaraljon Bulgáriában, 1 hét Burgaszban 76 308 Ft / fő (repjegy + medencés szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti járatain történik. A repülőgép 6:30-kor száll fel Budapestről és 9:05-kor száll le Burgaszban. A visszaútnál Burgaszból 9:35-kor szál fel a repülőgép és 10:10-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Burgasz szállás A Mirana Family Hotel Burgasz belvárosától 10 km-re Sarafovoban található, 1,5 km-re a repülőtértől, és 150 méterre a tengerparttól. A hotel-nek saját medencéje van, ingyenes vezeték nélküli internetet biztosít, az árban a reggeli is benne van. A hotelnek van saját étterme, de a környéken több vendéglátóhely is található. Az itt megszálló vendégek "nagyon jó" értékelést adtak a szállásnak, elsősorban a jó elhelyezkedésnek, a tisztaságnak és a kedves kiszolgálásnak köszönhetően.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Burgasz

Burgasz Burgasz egy vonzó, barátságos üdülőhely, egyre népszerűbb a turisták körében. A Fekete-tenger partján fekszik, jelentős ipari központ és kikötőváros. Az 1965 óta megrendezésre kerülő Nemzetközi Folklór Fesztiválnak Burgasz ad otthont. Ilyenkor az egész város megtelik néptáncosokkal, népdalénekesekkel, több ország képviselteti magát. Egy ilyen fesztiválon való részvétel örök emlék marad. Ajánlott célba venni a burgaszi tavat, ahol fürdőzni és csónakázni is lehet. Nagyon sok madárfaj található itt. Akik kedvelik a madarakat, bizonyára nem is akarnak majd visszatérni a szállodába az este leszállta után.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása