1 hét Dubai nyaralás 132 813 Ft / fő (repjegy + belvárosi medencés szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a Wizzair fapados légitársaság menetrend szerinti járatán történik. Budapestről 12:55-kor száll fel a repülőgép, és 21:20-kor érkezik meg Dubaiba. Visszafelé a repülőgép 21:55-kor száll fel Dubaiból és 1:10-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Dubai szállás A Comfort Inn Hotel Dubai belvárosában található 150 méterre az Union Square metróállomástól, így kitűnő lehet azok számára, aki tömegközlekedéssel szeretnék bejárni a várost. A szállásnak saját kültéri medencéje van, ingyenes vezeték nélküli internet használható, saját étterme, edzőterme van, a szobái légkondicionáltak. Az itt megszálló vendégek a szállásnak átlag 7,4 pontot adtak az elérhető 10-ből, leginkább az elhelyezkedés, a tisztaság, a kiszolgálás és a felszereltség tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Dubai

Dubai Arab világváros. Elsősorban mérhetetlen gazdagságáról híres, melyet az itt található kőolaj biztosít számára. Legmeghatározóbb jellegzetességei fejlett infrastruktúrája, modern ominózus épületei, csillogó szállodái, gyönyörű strandjai és mesterséges szigetei. Itt található a világ egyetlen hétcsillagos szállodája is, a vitorlát imitáló Burj Al Arab, ami a modern stílust ötvözi az iszlám építészet jellegzetességeivel. A tenger fölé építették, így talapzatául egy mesterséges sziget szolgál. Másik nagyon híres és tömegek által látogatott szállodája a Jumeira Beach Hotel, egy igazi vízi sport paradicsom. Vitorlázástól elkezdve a vízi síelésig, kilométeres csúszdákig és minden elképzelhető, vízzel kapcsolatos szolgáltatásig itt mindenki megtalálhatja a számára leginkább vonzót.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása