Utazások

A legszebb öblök

  A víz és a szárazföld találkozása mindig remek tájképet varázsol, de ezek között is vannak a leglegek. A TravelHunter blog szerzői, ezek közül mutatnak be öt csodás öblöt!   Ha Long-öböl Ki ne hallott volna erről a vietnámi.
Bővebben

Tisztelgünk a pilóták előtt: ők már átmentek mindezen 

Te tudod, hogy mekkora tudással kell rendelkeznie az utasszállító repülőgépek vezetőinek ahhoz, hogy a felhők fülé emelkedhessenek? Megpróbáljuk felvázolni.  Az első, és legfontosabb, hogy a leendő pilóta egészségügyileg (pszichológiai és fizikai alkalmasság) alkalmas legyen, szeresse a repülést, és kellő.
Bővebben

Eilat, ahol mindig lehet pancsolni

Eilat üdülővárosa a Negev-sivatagban épült, a Vörös-tenger partján fekvő izraeli városka. Mesebeli hely, hiszen még télen is 20 fok körüli a tenger hőmérséklete. Ide bármikor elindulhatsz fürödni egy jót, nem fog hidegzuhany érni. Ennek tetejébe, az esőzés is igen.
Bővebben

Dolgok, amik az utaskísérőknek a kisujjában vannak

Lehet, hogy neked csak az tűnik fel, hogy a légiutas-kísérők fel-alá sétálnak a repülőn, de azért ettől sokkal komolyabb munkát végeznek. Nézzük csak! Egy légiutas-kísérő feladata elsősorban az utasok biztonságának a biztosítása, mely keretében a következő feladatokat végzi: segíti.
Bővebben

Az a tipikus olasz életérzés, amiért érdemes repülőre ülni

Az olaszok híresek rendkívül elegáns stílusokról, mely már az öltözködésükön meglátszik: ápoltak, szép ruhákban járnak, és a cipőválasztást sem bízzák a véletlenre. Gucci, Prada, Versace…Egyszerűen minden alkalomra megtalálják a megfelelő ruhadarabot. Nézzük, életük mely területein köszön még vissza az.
Bővebben

Reklamációd van a légitársasággal szemben? Így nyújtsd be!

Az ember sokszor tanácstalan a repüléssel kapcsolatos panaszaival kapcsolatban. Segítünk tiszta vizet önteni a pohárba. Törölték a járatot? Késett a gép? Esetleg be sem szállhattál a repülőgépbe? A panaszt elsőként a légitársaságnak jelentsd be. Ha nem sikerül rendezni az.
Bővebben

Megfejtettük Dubai varázsát!

Tudtad, hogy a Dubaiban található aranypiacok kereskedelme teszi ki a világ aranykereskedelmének 29%-át? Így egy biztos: ha oda utazol, elképesztő luxus és csillogás vesz majd körül. Nézzük, mi minden varázsolhat el, miért olyan felkapott város ez!    Megapolisz a.
Bővebben

Így üsd el az idődet a repülőgépen

Némi leleményességgel egy több órás repülőút is kellemessé varázsolható. Vértezd fel magad az unalom ellen.   Álom, édes álom A repülőn végezhető legpihentetőbb tevékenység egyértelműen az alvás. Valószínűleg szükséged lesz hozzá füldugóra, hiszen a gép alapzaja mellé hozzácsapódnak a.
Bővebben

Félsz a repüléstől? Vesd be ezt a 6 trükköt, és megnyugszol!

Az aviofóbiások, azaz a repülésiszonyosak nem képesek a racionális gondolkodásra. Ha meghallják azt a szót, hogy repülés, páni félelem fogja el őket. Éppen ezért közülük sokan még csak kis sem próbálták ki a repülést, és feltett szándékuk, hogy soha.
Bővebben

Így juthatsz fel a repülőgépre minden gond nélkül

Ha szervezett repülőutazáson veszel részt, akkor nyert ügyed van, hiszen csak az idegenvezetőt kell megkeresned (illetve a megbeszélt helyre menned), és ő gyakorlatilag mindenben a csoport, és a te segítségére lesz.  Ha egyedül utazol, akkor már elkél némi tudomány. .
Bővebben
Showing reslut 1 to 10 from 75