Utazások

Reklamációd van a légitársasággal szemben? Így nyújtsd be!

Az ember sokszor tanácstalan a repüléssel kapcsolatos panaszaival kapcsolatban. Segítünk tiszta vizet önteni a pohárba. Törölték a járatot? Késett a gép? Esetleg be sem szállhattál a repülőgépbe? A panaszt elsőként a légitársaságnak jelentsd be. Ha nem sikerül rendezni az.
Bővebben

Megfejtettük Dubai varázsát!

Tudtad, hogy a Dubaiban található aranypiacok kereskedelme teszi ki a világ aranykereskedelmének 29%-át? Így egy biztos: ha oda utazol, elképesztő luxus és csillogás vesz majd körül. Nézzük, mi minden varázsolhat el, miért olyan felkapott város ez!    Megapolisz a.
Bővebben

Így üsd el az idődet a repülőgépen

Némi leleményességgel egy több órás repülőút is kellemessé varázsolható. Vértezd fel magad az unalom ellen.   Álom, édes álom A repülőn végezhető legpihentetőbb tevékenység egyértelműen az alvás. Valószínűleg szükséged lesz hozzá füldugóra, hiszen a gép alapzaja mellé hozzácsapódnak a.
Bővebben

Félsz a repüléstől? Vesd be ezt a 6 trükköt, és megnyugszol!

Az aviofóbiások, azaz a repülésiszonyosak nem képesek a racionális gondolkodásra. Ha meghallják azt a szót, hogy repülés, páni félelem fogja el őket. Éppen ezért közülük sokan még csak kis sem próbálták ki a repülést, és feltett szándékuk, hogy soha.
Bővebben

Így juthatsz fel a repülőgépre minden gond nélkül

Ha szervezett repülőutazáson veszel részt, akkor nyert ügyed van, hiszen csak az idegenvezetőt kell megkeresned (illetve a megbeszélt helyre menned), és ő gyakorlatilag mindenben a csoport, és a te segítségére lesz.  Ha egyedül utazol, akkor már elkél némi tudomány. .
Bővebben

Ezért utazunk nyáron Zakynthosra

Zakynthos csodás szigetét egyszerűen képtelenség megunni. Az alábbiakban felsorolunk néhány dolgot, amiért bizonyosan megéri odarepülni. Agios Sostis a családosoknak is ideális Agios Sostis lassan mélyülő partszakaszán többnyire kellemesen meleg víz várja a pancsolókat. Ráadásul a sétányon sok hangulatos étterem.
Bővebben

Ezért szeretünk repülni

A repülőgép fedélzetére felsétálva egy külön világba érkezünk, ahol kipihenhetjük magunkat, jó a kaja, átélhetjük a repülés élményét, és gyönyörködhetünk a tájban…  1. Kipihenhetjük magunkat Ugyan van, akit zavarnak az utastársak (beszélgetnek, esznek, isznak), de aki utazott már vonaton.
Bővebben

5 ok, amiért elbűvöl bennünket egy izlandi utazás

Bár Izland a tűz és a jég szigeteként elég hideg, szeles, és esős, azért tartogat még csodákat. Például színes hegyeket, vízeséseket és gejzíreket… Izlandnál csendesebb és nyugodtabb sziget kevés van e földkerekén  Miközben megtapasztalod az északi életérzést, garantáltan nem.
Bővebben

Csecsemő a fedélzeten! Problémák és megoldások

Csecsemővel repülni nem egyszerű dolog, de szerencsére vannak olyan bevált praktikák, amelyekkel sokkal egyszerűbbé, és nyugodtabbá varázsolható az egekben töltött pár óra.  Ha fáj a füle Mi felnőttek el sem tudjuk képzelni, hogy a csecsemők, és a kisgyermekek füle.
Bővebben

Ezt tedd, ha nem szeretnéd, hogy gyermeked végigüvöltse a repülőutat

Még egy felnőttnek is nehezére esik sokszor elütni az időt a repülőgépen, nemhogy egy pár éves kisgyereknek. Mihez kezdjünk nyafogó gyerekünkkel a repülőgépen? Mutatunk pár tippet, amelyek tényleg segítenek.   Elöljáróban elmondanánk, hogy a gyerekek nem feltétlenül azért bőgik.
Bővebben
Showing reslut 1 to 10 from 70