Így üsd el az idődet a repülőgépen

Némi leleményességgel egy több órás repülőút is kellemessé varázsolható. Vértezd fel magad az unalom ellen.

 

Álom, édes álom

A repülőn végezhető legpihentetőbb tevékenység egyértelműen az alvás. Valószínűleg szükséged lesz hozzá füldugóra, hiszen a gép alapzaja mellé hozzácsapódnak a kedélyes beszélgetés, a babaüvöltés vagy épp gügyögés nem épp altató hatású hangjai is.

Párnából nekünk a babzsák párna vált be a legjobban, hiszen azt úgy gyúrhatod, ahogyan csak szeretnéd. Egy szemmaszk is hasznos szolgálatot tehet, így tutira nem zavarnak majd a fények.

Tipp: öltözz kényelmesen, hiszen úgy a legjobb szunyókálni.

Film, zene, szórakozás

Privát buborékra vágysz? Jöhet a kedvenc vígjátékod, vagy a kedvenc lemezed? Semmi akadálya, ha van zajszűrő fejhallgatód. 

A filmeket, zenéket már egy héttel az utazás előtt is előkészítheted a táblagépedre vagy a tabletedre, hogy ne kelljen vele az utolsó pillanatban kapkodni. Ezen lehetőségen kívül szerencsére több légitársaságnál válogathatsz a filmek között.

Ha ahhoz van kedved, olvasgass, nincs is jobb hely egy több száz oldalas regény kiolvasására, mint egy hosszas repülőút.

A tabletedre letöltött játékokkal is könnyedén elütheted az időt.

Tipp: Vigyél magaddal akkumulátort, és töltőt, hiszen szinte biztos, hogy szükséged lesz rájuk.

Hűvös időben takarózz be egy sállal vagy poncsóval, mint otthon, és élvezd az utazást!

Írj naplót, regényt, miegymást

Ez lehet útinapló, célnapló, vagy bármi, aminek a megkomponálásában örömödet leled. Alkotás közben könnyebben szállnak a percek.

Tanulj!

Hallgathatsz nyelvi hanganyagokat, olvashatsz nyelvkönyveket, sőt, akár még recepteket is tanulmányozhatsz. A lényeg, hogy hasznosítsd az üres órákat, ne vesszenek kárba.

 

Tedd kényelmessé a repülőutadat, és nem csak a repülő, hanem az idő is repülni fog veled.

About author

Hozzászólás írása