Kínos és mulatságos történetek a repülő fedélzetéről

Aki azt hiszi, hogy egy repülőút csakis unalmas lehet, az bizony nagyot téved. Bőven van mivel foglalkozni a fedélzeten… Íme, a bizonyítékok! 

 

Elhagyott gyermek

Mariam Komeyi last minute értékesítő egy ízben a repülőgépen érte utol azt a feledékeny anyukát és apukát, akik az utazásuk intézése alatt (amire a vásárlástól számítva 3 órájuk volt)  náluk felejtették a gyermeküket.

Gondolhatod, milyen érzés volt az anyának, amikor a limonádéját szürcsölve ráébredt az igazságra. Szerencsére a nagymama el tudott menni a gyermekért…

 

Könyök és térduralomra törő utastárs

Minden repülőn van legalább egy olyan utas, aki előszeretettel könyököl a közös karfára, vagy épp az ülés háttámláján keresztül gyors ütemben beletérdel a hátunkba.

Meglehet, hogy az illető csak figyelmetlen, vagy túl fáradt, de bizony éppannyira előfordulhat, hogy bunkó is. Ugye fontos neked az utazás kényelme?

Akkor kérd meg kedvesen a kellemetlenkedőt a helyes viselkedésre. Még akkor is, ha az illető gyermek.

 

Laptopmizéria

Mielőtt hátradöntenéd az ülésedet, légy annyira szemfüles, hogy megnézed, nincs-e laptop mögötted. Gondolom, nem szeretnéd ripityára törni senkiét sem.

 

Biztonsági előadás kommentátora

Bizony, vannak olyan utasok, akik azt hiszik, már mindenki kívülről fújja a biztonsági előadást, holott ez egyáltalán nincs így.

Ennek ellenére a fontos információk elhangzása közben hangosan beszélgetnek, nevetgélnek, és valószínűleg ők lennének az utolsók, aki tudnák, mi a teendő vészhelyzetben.

 

A kisfiú esete a robotpilótákkal

Szokás szerint civil látogatót fogadtak a pilótafülkében, egy nyolc év körüli kissrácot. Nézte tágra nyílt szemekkel a sok műszert, kart, fogantyút, majd megszólalt:
– Én azt hittem, robotpilóta vezeti a gépet.
Mire a kapitány szögletes mozdulattal megfordult, ránézett, és így szólt:
– Mi is ro-bo-tok va-gyunk!
Azzal visszafordult, és mint egy robot, nyúlt a kapcsolókhoz, és hasonló hangon szólt a másodpilótához. Az is vette a lapot.
– Ma-gas-ság hu-szon-öt-e-zer.
– E-resz-kedj.
– Húsz-e-zer.
A kissrác nézte őket egy darabig, majd visszaszaladt a szüleihez, és elújságolta, mit látott:
– És képzeljétek el, egészen úgy néznek ki, mint az igazi emberek!

 

Vicc a fedélzetről

A Dallasi repülőtéren már hosszú ideje felszállásra várakozott egy gép, mert rossz volt az időjárás. A légikisasszony elkezdett az utasok között kólát és sós mogyorót felszolgálni.

Egyszer csak a pilóta bejelentette, hogy megfordult a szélirány, ezért elkezdi a felszállást. A légikisasszony így adta tovább az utasoknak:
– Kérem kapcsolják be a biztonsági öveket, ragadják meg az italaikat, és tartsák jól a mogyoróikat, azonnal felszállunk.

About author

Hozzászólás írása