Töltsön el egy hetet Tenerifén most csak 72 984 Ft-ért (szállás + repülőjegy)

Töltsön el egy hetet Tenerifén, most a repülőjegy és a szállás csak 72 984 Ft / fő

Dátum: 2016.11.29 – 2016.12.06

Repülőjegy: 34 688 Ft  / fő (Wizz Air + Ryanair) – 2016.09.21-i adat

Szállás: 76 591 Ft (Hotel Sun Holidays) / 2 fő – 2016.09.21-i adat – másik szállás választása

A repülőjegy

A repülőút átszálással self-connect módon történik (magyarul két külön járatra kell repülőjegyet vásárolni, és az átszállásnál fel kell venni a poggyászokat, majd újra feladni a második járatra. A linkelt oldalon több lehetőség is van az utazásra.

A szállás

A szállás, a Hotel Sun Holidays, Puerto de la Cruze településen fekszik, a település belvárosában található, közel a tengerpartjoz. Az itt megszálló vendégek a hotelnek nagyon jó értékelést adtak, ami elsősorban az elhelyezkedésnek, a kiszolgállásnak és a felszereltségnek köszönhető.

Tenerife

Tenerife a Kanári-szigetek közül a legnagyobb méretű a maga 2058 négyzetkilométerével. Az itt található úgynevezett Güímari piramisok építésének célja még napjainkban is kérdéses a régészek előtt. Egyrészt Thor Heyerdahl kutató 1991-es vizsgálatai alapján a piramisok lehetnek szándékos építmények. Másrészt a szigetvilágban számos hasonló építmény fordult elő, hiszen a földművesek is ilyen formában hordták össze a föld megművelése során fellelt köveket, hasonló jellegű alakzatokat létrehozva. Utóbbiakat mára elhordták, hiszen kiváló és olcsó építőanyagot nyújtottak.

Teneriféről bővebben >>>

 

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

About author

Hozzászólás írása