Ingyen szállás nyelvoktatásért

Több olyan lehetőséget is ismerünk már, amellyel ingyen, vagy nagyon olcsón lehet szállást szerezni szerte a világon.

Ilyen például a work & holiday, amikor ingyen szállást kaphat az ember ha egy picit besegít a ház körüli munkában.

A couchsurfing-gel is ingyen kaphatunk szállást, ha cserében mi is felajánlunk másoknak ingyen szállást az otthonunkban.

Ennél picit több, de nagyon hasonló a lakáscsere, aminek keretében nem egy-egy szobát, hanem a komplett lakásunkat ajánljuk fel szállásként, és cserébe mi is egy lakást kapunk a nyaralásra.

A Talktalkbnb egy olyan megoldás, amiben nyelvoktatásért kaphatunk ingyen szállást. Nem kell nyelvtanárnak lenni, ahhoz, hogy csatlakozhasson, egyszerűen csak beszélgetni kell az anyanyelvünkön a szállásadónkkal és a családjukkal.

[wpdevart_youtube]6q6JYaLlzP8[/wpdevart_youtube]

Megfordítva, ha igazán szeretne megtanulni egy nyelvet, a nyelviskola mellett, jól jöhet, ha 1-2 hétig egy anyanyelvi társalgótárssal is gyakorolni tudja a nyelvet. Ha csatlakozik a Talktalkbnb hálózathoz, könnyedén találhat ilyen társalgótársat, fizetségül egy szállást kell felajánlania.

A Talktalkbnd közösség fél év alatt 15 ezer regisztrált felhasználóval büszkélkedhet, 60 különböző országban és 60 különböző nyelven, és már vannak szállásadók, akik magyarul szeretnének tanulni.

 

 

About author

Hozzászólás írása