3 turisztikai célpont, ahová mindenképpen el kell utaznod!

Az emberek többsége imád utazni, nyaralni, kirándulni, felfedezni olyan országokat, tájakat, ahol még sosem járt. Vannak, akik kifejezetten az elhagyatott, különleges tájak beutazását kedvelik, ám vannak olyan országok, városok a világon, ahová kivétel nélkül mindenki szívesen ellátogatna életében legalább egyszer. Összegyűjtöttük a világ legkedveltebb, legnépszerűbb úti céljait, így az alábbi listából kiderül, hova érdemes mindenkinek ellátogatnia legalább egyszer!

Amerikai Egyesült Államok

Amerika

Amerika

Az Amerikai Egyesült Államok az egyik legkedveltebb turista célpont a világon. Közel 70 millió ember látogat el évente az államokba, ami nem meglepő, hiszen változatos tájai, hatalmas, pezsgő városai és nyugodt, csendes kertvárosai is rendkívül csábítóak, főleg az európai ember számára. A legtöbb turista azonban Ázsiából érkezik az országba. Az államokon belüli legnépszerűbb úti célok New York, San Francisco, Miami, valamint a Grand Canyon.

 

 

 

Franciaország

Franciaország

Franciaország

Meglepő módon Franciaország látogatottsága túlszárnyalja az USA majdnem 70 milliós évi forgalmát, méghozzá több mint 10 millióval! Bizony, a franciákat évente több, mint 80 millió turista keresi fel. Az országon belül nem meglepő módon a főváros, Párizs a legnépszerűbb úti cél, ami természetesen érthető. Romantika, fények, divat, az Eiffel torony… kellhet ennél több? Ebben a városban tényleg mindenre van lehetősége egy turistának. Hangulatos kávézók, pompás éttermek, szebbnél szebb épületek várják a látogatókat. A Szajna partja már önmagában is gyönyörű látvány, nem beszélve a város esti látképéről.

Olaszország

Olaszország

Olaszország

A napfényes Itália! Kevés olyan emberrel találkozunk, aki ne vágyna Olaszországba. A csodás napsütés, a pezsgő hangulat, a fantasztikus városok és természetesen a méltán híres olasz konyha, ami ilyen vonzóvá teszi ezt az országot. Olaszországba szinte egyenlő arányban érkeznek látogatók Amerikából, Európából és Ázsiából is. Az országon belüli legkedveltebb turista célpontok természetesen az olyan híres városok, mint Velence, Nápoly, Róma vagy Milánó.

About author

Hozzászólás írása