Megelőzte a Wizz Air a Malévot keresettségben

2010-ben már többen keresték Magyarországon a fapados Wizz Air-t, mint a Malévot a Google keresőben.
2008 ban voltak az első olyan időszakok, amikor többen kerestek a Wizz Air-re, mint a Malévre, 2009-ben fej-fej mellett ment a két légitársaság keresettsége, majd 2010-ben már egyértelműen többen kerestek a Wizz Air fapados légitársaságra, mint a Magyar Nemzeti Légitársaságra a Malévre.

wizzair - malév keresettség
A diagramot nézve ez elsősorban nem a Wizz Air sikere, hanem a Malév kudarca, ugyanis ez utóbbi légitársaságra folyamatosan kevesebben keresnek, míg a Wizz Air légitársaság keresettsége csak minimálisan nő.

fapados keresettség
Érdekes adat, hogy amíg a fapados szó keresettségét is már megelőzi a Wizz Air, illetve hamarosan az easyJet is, addig a Malév szó keresettsége a repülőjegy szó keresettségéhez képest folyamatosan csökken, pedig valamikor egyenlő volt vele.

repülőjegy keresettség
Az előző cikkünkben pont egy olyan példát mutattunk be, amiből kiderül, hogy nem feltétlenül olcsóbb egy Wizzair repülőjegy egy Malév repülőjegynél, egyszerűen csak egyre inkább az él az emberek fejében, hogy a fapados légitársaságokkal olcsóbb lesz az utazás, így ezekre jobban keresnek. Ezt mutatják a trendek, ez a trend(i).

About author

Hozzászólás írása