Új-Zéland repülőjegy

Új-Zéland repülőjegy

Új-Zéland repülőjegy

Magyarországról Új-Zélandra jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással a Lufthansa, az Air New Zealand, a British Airways, a Singapore Airlines, a Qatar Airways és a Quantas Airways légitársaságok kínálnak olcsó Új-Zéland repülőjegyeket

Az Új-Zéland szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos új-zélandi várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Új-Zélandon

 

Auckland

Auckland repülőjegy

Új-Zéland legnagyobb városa élhetőség és a lakosok életminősége tekintetében az élvonalban található, ezért aztán az ide tévedő turista sem járhat rosszabbul; Auckland igazi kikapcsolódást jelent bárki számára. Látványos ten...

Bővebben »

Új-Zéland

Új-Zéland a Föld másik felén található, ezért nem csoda, hogy 30 órás repülőút vezet oda. Az ország bővelkedik látnivalókban, de érdekességekben is. Mikor nálunk tél van, ők akkor élvezik az igazi nyarat, fordított közlekedés van, akár Angliában, illetve egy másik érdekesség európaiak számára, hogy a villanykapcsolót fölfele kell lekapcsolni.

A városok, valamint a természet is nyújt kikapcsolódási-szórakozási lehetőséget. A fővárosban, Wellingtonban igazán hangulatos élet fogad minket. Sokan a bor, a tengeri herkentyűk és a fesztiválok városának is nevezik. Ez nem meglepő, hisz a városban szinte minden hónapra jut valami ünnepség vagy fesztivál. Az éttermei pedig messzi földön híresek. Ne hagyjuk ki az állatkertet sem, ha arra járunk, hisz egzotikus állatokkal találkozhatunk itt.

A másik város, amit érdemes meglátogatni, az nem más, mint Auckland, ami egyben Új-Zéland második legnagyobb városa. Az itt található Kelly Tarlton Víz alatti Világa igazi csemege azok számára, akik szeretik az óceán élővilágát.

Kulturális szempontból is változatos Új-Zéland, hisz függetlenül attól, hogy messze van mindentől, mégis nagyon színes a kultúrája. Azonban arra nagyon figyelnek, hogy az ősi maori hagyományokat, kultúrát megvédjék, megóvják. Bár nem kimondottan vallásosak az Új-Zélandiak, mégis fontos számukra a hit. Nagyon barátságos emberekkel ismerkedhetünk meg, ha itt járunk.