Pattaya repülőjegy

Pattaya repülőjegy

Pattaya repülőjegy

Ha a Pattayába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Pattaya repülőjegy árak oldalunkat.

Pattaya elég messze fekszik Budapesttől (8 200 Km) ahhoz, hogy számos légitársaság kínáljon ide repülőjegyet, így érdemes odafigyelni, ha számít a repülőjegyek ára is. Sajnos a távolság, illetve az alacsony keresettség miatt azonban nincs közvetlen Budapest – Pattaya repülőjárat. Átszállással a Turkish Airlines, az Aeroflot és az Emirates légitársaságok kínálják a legkedvezőbb repülőjegyeket Pattayára.

 

Pattaya

A turisták egyik legkedveltebb thaiföldi városa Pattaya, amely a Thai-öböl partján Bankoktól kb. 130 kilométerre található. A klímáját tekintve trópusi várost meleg és száraz idő jellemzi novembertől februárig, májusig forró és párás, júniustól októberig pedig forró, esős időjárás uralkodik. Tengerpartja három részre osztható: az öböl északi részén található Nakula strand, amely az többi közül a legnyugodtabb. A középső részen található Pattaya strand már korántsem nyugodtságáról híres, ugyanis itt éjjel-nappal nyüzsgés van, egy percre sem áll le a szórakozás. Rengeteg étterem és ajándékbolt kínálja portékáit. A víz szerelmeseinek ajánljuk a Jomtien strandot, ahol a dzsetszkit is és más szórakoztató vízi sportot is kipróbálhatnak. Aki végtelen nyugalomra és kristály tiszta vízre vágyik, ne ezt a partszakaszt válassza, hiszen itt a motorbőgés zaja elűzheti a jó kedvét. Innen viszont egy kis motorcsónakos vagy kompos utazás keretében eljuthat Ko Larn sziget strandjaira, ahol már szép, tiszta tengervíz várja a csobbanókat. Pattaya pörgős és erotikus hangulata miatt általában nagyobb baráti társaságok, egyedül utazó ifjak, örökifjak vagy nyitott személyiségű párok számára okoz kellő kikapcsolódást. Akik remek kiállításokra, hatalmas szobrokra szomjaznak, számukra nagy örömöt okoz az Anek Kusala Salak kulturális központ bejárása. Ha már soknak találjuk a Pattayai hangzavart, akkor a Nong Nooch botanikus kertben egy békés helyet ismerhetünk meg, melynek egy részén még elefántos műsort is kínálnak.