Krabi repülőjegy

Krabi repülőjegy

Krabi repülőjegy

Ha a Krabiba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Krabi repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Krabiba egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Krabi repülőjegyet lehet foglalni a Qatar Airways, az Egyiptair, a Lufthansa, a KLM és Thai Airway, járataira.

 

Krabi

A Thaiföld keleti partján fekvő városról, bár egyre ismertebb és kedveltebb a turisták körében, elmondhatjuk, hogy sikerült megőriznie a valamikori csodás látványát. Ahogy megérkezünk, azonnal szembetűnnek a hatalmas karszt falak, mely sokakat a hegymászásra és kikapcsolódásra ösztönöz, de az azúrkék tenger is folyamatos csábítást jelent a turisták számára.

Leginkább a sportot kedvelők körében népszerű Krabi, hisz csodálatos lehetőségek vannak a hegymászásra, de kitűnő a hely búvárkodásra valamint kajakozásra is. A városban rengeteg helyen lehet bérelni sporteszközöket hihetetlenül olcsón, így aki csak kipróbálni szeretné a különböző sportokat, annak is adott a lehetőség. Krabiról érdemes megjegyezni, hogy a többi thaiföldi városhoz, nyaralóhelyhez képest kifejezetten olcsónak mondható úgy a szállások, mint a szórakozási lehetőségek terén.

Ha Krabin járunk, érdemes a közelben fekvő félszigetre is ellátogatni, hisz igazi különlegességben lehet részünk. Bár a félsziget alig félóra alatt körbejárható, mégis annak két fele teljesen különbözik egymástól. Míg az egyik részen csodálatos fehér homok vár, ahol szinte vétek kihagyni a naplementét, addig a másik részen abszolút nem lehet fürdeni, de a mangrovék kárpótolnak mindenért.

A várost valamint környezetét próbálják megtartani paradicsomi állapotban, pont ezért jelen pillanatban még nagyon korlátozott létszámban fogadnak turistákat. Ennek is köszönhető, hogy még viszonylag nyugodt, csendes nyaralóhelynek számít.