Szerbia repülőjegy

Szerbia repülőjegy

Szerbia repülőjegy

Magyarországról Szerbiába jelenleg a Belavia légitársaság kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással többek között az Air Serbia, az Austrian Airlines, a Tarom és az Alitalia és a Lufthansa légitársaságok is kínálnak olcsó Szerbiába szóló repülőjegyeket.

A Szerbiába szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos szerb várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Szerbiában

 

Belgrád

Belgrád repülőjegy

Talán sokan nem is gondolnák, hogy a nagy történelmi múltra visszatekintő Belgrád, mely valaha Nándorfehérvár néven is nagyhírű településnek számított, milyen elfeledett kincseket rejt. Nemcsak Szerbia fővárosa, hanem mindemellett ...

Bővebben »

Szerbia

Szerbia rengeteg látnivalóval várja a turistákat. Mivel több magyar is él itt, kedvelt hely a hazai turisták körében. Több olyan szerbiai város is van, amit érdemes meglátogatni. Ezek közt a legkedveltebbek és legismertebbek Belgrád és Szabadka.

Szabadkán ne hagyjuk ki a Városi Múzeumot, illetve a Raichle-palotát, amit a helyiek Cifra palotaként is szoktak emlegetni. Kellemes sétát tehetünk a történelmi épületek között párunkkal vagy családunkkal.

Belgrádban rengeteg olyan látnivaló van, ami ide csábíthatja a turistákat. Fontosnak tartják, hogy az ide utazó látogatók minden téren a legjobbat kapják, ezért is figyelnek folyamatosan oda arra, hogy a lehető legtöbb történelmi emléket megőrizzék az útókornak, amelyek pedig feljavításra szorulnak, azt felújítsák. A város egyik leghíresebb nevezetessége a Kalemegdan erőd, ahol török emlékekkel, templomokkal valamint római maradványokkal találhatja szembe magát a kíváncsi látogató. Ha érdeklődünk a vallás iránt, akkor a Szent Száva templom a kötelező látnivalók közül nem maradhat ki.

Ahhoz, hogy az igazán hangulatos Belgrádot megismerjük, nem kell mást tennünk, csupán az Óvárosban (Zimony) sétálnunk egyet. A szuvenír árusoktól szerezzünk be néhány apró ajándékot az otthon maradtaknak, de ezek arra is jók lesznek, hogy évek múltán kedves emlékeket idézzenek fel bennünk.