Belgrád repülőjegy

Belgrád repülőjegy

Belgrád repülőjegy

Ha a Belgrádba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Belgrád repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Belgrádba a Belavia és az Air Serbia légitársaság indít közvetlen járatokat, de átszállással az Austrian Airlines, a Tarom és az Alitalia és a Lufthansa kínál olcsó Budapest – Belgrád repülőjegyet.

 

Belgrád

Talán sokan nem is gondolnák, hogy a nagy történelmi múltra visszatekintő Belgrád, mely valaha Nándorfehérvár néven is nagyhírű településnek számított, milyen elfeledett kincseket rejt. Nemcsak Szerbia fővárosa, hanem mindemellett egész Európa egyik legnagyobb városa épült fel az 1456-os híres ütközet helyszínén.

Sokan – látatlanul – téves képet alkotnak magukban Belgrádról, holott a szerb főváros valójában igazi pezsgő forgatagot mondhat magáénak, s igaz ez különösen az éjszakai életére vonatkozóan. Hihetetlenül sok kikapcsolódási lehetőség, a metró hiánya ellenére jól szervezett tömegközlekedés, rengeteg történelmi emlék és látnivaló várja az idelátogatókat.

Nagyszerű szerb konyha, egyedülállóan vegyes kulturális hatások, számos zenei fesztivál fogadja a turistákat, akik az esetleges előzetes ellenérzéseiket pillanatok alatt elfelejtik. Az épületek sokszínűek, és számos építészeti műremek is található a fővárosban.

Elsőként érdemes felkeresni a Nemzetgyűlés épületét, a Nemzeti Színházat, és természetesen nagy sétát lehet tenni a várban is. Belgrád egyik legpompásabb épülete a Szent Márk Székesegyház, amelyet meglátogatva érdemes elidőzni a szomszédságában elterülő parkban is. Belgrád még a szélesebb utazóközönség felfedezésére vár, s méltatlanul szorult háttérbe az európai turistacélpontok sorában.