bogAIR szállás kereső

A szállás keresés menete

Ha szeretne olcsó szállást keresni, csak adja meg a szállás keresőbe az úti célt (elég, ha elkezdi begépelni, egy lenyíló listában meg fognak jelenni a lehetőségek), legyen az város, régió vagy ország.

Adja meg az érkezésének és távozásának napját, vagy ha nem tudja pontosan, csak a szállás árakra kíváncsi, pipálja ki a „Nem tudom érkezésem/távozásom időpontját” felirat mellett található négyzetet.

Legvégül válassza ki, hány főre, milyen szoba típusra keres szállást (ha belekattint a mezőbe le fognak nyílni a lehetőségek, amik közül választhat). Fontos, hogy amennyiben nem szerepel a lenyílóban az a lehetőség, aminek Önnek megfelel, ezt később adhatja meg.


Szállás keresés

Bár oldalunk elsősorban az olcsó repülőjegyek megtalálásában segít, hasznosnak találjuk, ha egy oldalon tud szállást is keresni repülőjegye mellé

Hosszas válogatás és mérlegelés után úgy döntöttunk, hogy a hotelscombined szállásfoglaló motorját fogjuk kitenni oldalunkra, mivel ez az a szolgáltatás, amely nagyon sok szállást foglal magában, ráadásul alacsony áron.

A fenti keresővel több, mint 5 millió szállás között válogathat, 120 000 településen. A fenti keresővel időt spórolhat meg, mivel a kereső többek között olyan nagy szállás foglaló oldalak ajánlatait gyűjti össze 1 helyen, mint az Agoda, a booking.com, a budgetplaces.com, az ebookers.com, az Expedia, a hostelbookers.com, a hotel.de, a hrs.com, az otel.com vagy a travelocity.com a teljesség igénye nélkül (összesen 32 nagy szállás kereső oldal ajánlatait gyűjti össze, a teljes listát itt találja).

A nagy választék mellet fontos az olcsó ár is, ezért a fenti motor szolgáltatója, a hotelscombined legjobb ár garanciát vállal a megjelenített árakra, ha Ön máshol olcsóbban megtalálja ugyan azt a szállást, a különbséget visszatérítik.

A magyar turisták körében leginkább keresett úti célokra alább felsoroltuk az elérhető legolcsóbb szállás árakat: