Svédország repülőjegy

Svédország repülőjegy

Svédország repülőjegy

A Skandináv-félszigeten található jókora terület hihetetlenül látványos tájjal rendelkezik – természeti szépségei miatt rengeteg turista látogatja évről évre az utánozhatatlanul szép Svédországot, amely az Európa legélhetőbb országa címet is kivívta magának.

Magyarországról Svédországba jelenleg a Wizz Air és Norwegian Air Shuttle fapados légitársaság kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással többek között a Swiss, a Lufthansa, az Austrian Airlines, a Finnair, a KLM és az Air Berlin légitársaságok is kínálnak olcsó Svédországba szóló repülőjegyeket.

A Svédországba szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos svéd várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Svédországban

 

Göteborg

Göteborg repülőjegy

Göteborg Stockholm után Svédország második legnagyobb, s egyben leglátogatottabb városa, melynek kikötője a Göta folyótorkolatában fekszik. Azok az utazók, akik szeretnek múzeumokban, galériákban vagy színházban időzni, biztosan é...

Bővebben »

Malmö

Malmö repülőjegy

Malmöről az első hallásra szinte mindenkinek a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál jut eszébe, ahol hazánk is sikeresen képviseltette magát. Svédország egyik legkorábbi és legnagyobb ipari városa azonban ennél sokkal nagyobb kapacitássa...

Bővebben »

Stockholm

Stockholm repülőjegy

Stockholm városa világszerte ismert, Svédország fővárosa és egyben legnagyobb városa is. A város kialakítása, fekvése igen különleges, összesen 14 szigeten terül el a Mälaren-tó és a Balti-tenger határán, a szigeteket pedig 53 h...

Bővebben »

Svédország

A nyaralóktól roskadozó sziklaszigeteiről elhíresült, jellegzetes hangulatú svéd főváros, Stockholm gyakori úti cél az európai utazóközönség körében. Csodálatos városnézésben lehet részünk, ahogy Stockholm utcáin barangolva felfedezzük az Óváros csúcsos ormú házait, végighaladunk a rendkívül keskeny és hosszú utcákon, vagy meglátogatjuk a kikötőt, ahol vitorlások véget nem érő sora fogad bennünket.

Svédország egyik különlegességét a kifejezetten északi országokra jellemző, évszaktól függően hosszú nappalok vagy éjszakák jelentik. Ha nyáron látogatunk el ide, még éjszaka sincsen sötét, de ha igazán különleges élményre vágyunk, akkor megfigyelhetjük a téli égbolton játszó sarki fényt (például az Abisko Nemzeti Parkban, amely egyike azon kevés helyeknek a világon, ahol több a turista, mint a lakos).

Svédország a lenyűgözően szép tájak és fenyvesek hazája, ahol a tengeri levegő és a farkasok éneke a kisebb településeken a mindennapi élet része. Mindenki számára érdemes legalább egyszer ellátogatni ebbe a szokatlan és gyönyörű országba, és megtapasztalni a skandináv vidék legjavát.