Bázel szállás

Bázel szállás

Bázel szállás

Nálunk 30 nagy szálláskereső összesen 140 bázeli szállása között kereshet, legyen az szálloda, hotel, apartman, panzió, hostel.

Bázel szálláskereséshez, csak adja meg a fenti szálláskeresőben az érkezés és távozás napját, majd nyomja meg a keresés gombot, hogy kilistázzuk a keresett szállásokat Bázelben.

A keresési listában található bázeli szállásokat tetszőlegesen továbbszűkítheti majd, különböző szempontok szerint

Ha csak nézelődni szeretne, és nem tudja mikor fog utazni, kérem pipálja ki a „Nem tudom érkezésem/távozásom időpontját” melletti kis dobozt

 

Bázel szállás árak

Bázel apartmanok

Bázel apartman 20 267 Ft /éj -től »

Bázel hostelek

Bázel hostel 11 164 Ft /fő/éj -től »

Népszerű szállások Bázelben

Hotel Balade

Bázel szállás

A Hotel Balade Bázel belvárosában, közel a Rajnához fekszik, jó közlekedéssel (a hotel melletti villamosmegállóban 4 villamos is megáll), így nyugodt szívvel ajánljuk azoknak, akik gyalog és tömegközlekedéssel szeretnék felfedezni Bázel látnivalóit. Bár a környéken több étterem is található, ennek a bázeli szállásnak saját étterme is van. A hotelnek saját parkolója van, így nem probléma, ha autóval érkezik. Az itt megszálló vendégek a hotelnek „nagyon jó” értékelést adtak elsősorban a tisztaságnak, a kedves kiszolgálásnak, a szép és tágas szobáknak és a nagyszerű elhelyezkedésnek köszönhetően.

Bővebben »

Hotel Rochat

Bázel hotel

A Hotel Rochat Bázel belvárosában, közvetlenül a Bázeli Egyetem mellett található, közel a bázeli sétálóutcákhoz és a Rajnához, ezért tökéletes kiindulópont lehet a bázeli kirándulásokhoz (busz- és villamosmegálló is van a közelben). A hotelnek saját étterme, kertje és önkiszolgáló mosodája is van. A szakszerű kiszolgálás, a szobák és közös helységek tisztasága, a kiváló elhelyezkedés és a finom ételek alapján a hotel vendégei a szállásnak „nagyon jó” értékelést adtak.

Bővebben »

Steinenschanze Stadthotel

bázeli hotel

A Steinenschanze Stadthotel Bázel belvárosában helyezkedik el közel a sétálóutcákhoz, így kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnék Bázelt felfedezni. Ezt segítendő a hotel előre csomagolt ebédet is tud biztosítani vendégei számára. Bár a hotel a belvárosban helyezkedik el, egy nyugodt belső kerttel is rendelkezik, ahol jó idő esetén el lehet fogyasztani az egyébként bőséges büféreggelit is. A hotel rengeteg vendége adott le értékelést a szállásról, mely összességében „remek” értéket kapott, amit elsősorban a nagyszerű elhelyezkedésnek, a barátságos, szakszerű kiszolgálásnak, a tisztaságnak a jó felszereltségnek köszönhető, de a többi kategóriában is nagyon jó értékeléseket kapott a hotel.

Bővebben »

Apartments Hasenberg

Bázel apartman

Az Apartments Hasenberg a Bázel központjától 1 km-re található, kitűnő közlekedéssel (a közelben található villamosmegállóban 5 villamos is megáll). Az apartman házban található apartmanok modern berendezésűek és nagyon jól felszereltek, mindegyikükben teljes értékű konyha és étkező is található. Az apartmanokban ingyenes vezeték nélküli internet, wifi van. Az itt megszálló vendégek az apartmanoknak „pompás” értékelést adtak, ami elsősorban a tisztaságnak, a felszereltségnek, a jó elhelyezkedésnek és a kényelmes tágas apartmanoknak köszönhető.

Bővebben »

YMCA Hostel Basel

Bázel hostel

A YMCA Hostel Bázel központjában található kitűnő közlekedéssel, mivel közel található a pályaudvar, ahol számos busz és villamos is megáll. Aki szereti a hostel életformát és szeretne egy jó elhelyezkedésű hostelben megszállni, ahonnan felfedezheti Bázelt, kitűnő választás lehet ez a szállás. A hostelben több közös tér van és saját étteremmel is rendelkezik a szállás, ahol ingyenes wifi is elérhető. Az itt vendégeskedők „pompás” értékelést adtak a hostelnek ami köszönhető a nagyszerű ár6érték aránynak is, de a tiszta szobák, a jó elhelyezkedés és felszereltség is hozzájárultak ehhez a kimagasló értékeléshez.

Bővebben »