Menorca repülőjegy

Menorca repülőjegy

Menorca repülőjegy

Ha a Menorcára szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Menorca repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Menorcára egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Menorca repülőjegyet lehet foglalni az Air Berlin és az Iberia, járataira.

 

Menorca

A Baleár-szigetek második legnagyobb tagja a 694 km²-es Menorca, mely Mallorcától 40 km-re észak-keletre található. Egyike Európa legrégebb óta lakott vidékeinek, hiszen a szigeten számos megalit építmény maradványa található, melyek bizonyítják, hogy már az őskorban is éltek itt emberek.

Hihetetlen szépségű táj tárul az idelátogató turisták elé, hiszen számos érintetlen öböl, strand található a szigeten, nem beszélve arról a temérdek állat- és növényfajról, mely kifejezetten csak Menorcán honos. A sziget tökéletes, nyugodt kikapcsolódási lehetőséget kínál az utazók számára. Az itt élők igyekeznek elkerülni a mediterrán szigetekre jellemző turistaáradatot, ezért nem építenek óriási szállodákat, és nem találhatók a szigeten zajos klubok sem, így leggyakrabban nyugalomra vágyó családok, párok választják úti célul.

A strandon ejtőzve élvezhetjük a szigetre jellemző hűsítő szelet a nyári forróságban, megmártózhatunk a lélegzetelállító szépségű, paradicsomi strandok kellemesen meleg vízében, napozhatunk a parton, helyi koktélkülönlegességeket kortyolgathatunk, miközben egy kis Mahón sajtot falatozgatunk.

Menorca igazi vonzereje a természeti szépség és a nyugalom, így kifejezetten azoknak ajánlott ellátogatni a szigetre, akik nem vágynak az Ibizán vagy Mallorcán olyannyira jellemző nyüzsgésre.