Marbella repülőjegy

Marbella repülőjegy

Marbella repülőjegy

Ha a Marbellába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Marbelának nincs sajár repülőtere, ezért ha repülővel szeretne eljutni ide, Malagába kell repülőjegyet foglalnia.. Budapestről Malagába egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Malaga repülőjegyet lehet foglalni az Aur France, Alitalia, TAP Portugal, Air Berlin, Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines éa Iberia Airlines járataira.

 

Marbella

Spanyolország nem véletlenül népszerű célpontja a turistáknak, a nyaralni vágyók számára mesebeli környezetet biztosítanak a tengerparti városok. Az ország ezt ki is használja, rengeteg tengerparti város fő bevételi forrását a turizmus jelenti, nem véletlen, hogy igazi üdülőparadicsomokat alakítottak ki ezek a települések. Ez jellemző a Costa del Sol partjain elhelyezkedő Marbellára is, amit rengeteg nyaralni vágyó turista keres föl minden évben.

Marbella mindennel rendelkezik, amivel egy tengerparti nyaralóhelynek rendelkeznie kell: homokos partok, pálmafák, és dél-spanyolországi fekvésének köszönhetően rendkívül kellemes, igazi nyaralós klíma. Mivel nem trópusi éghajlaton fekszik, leginkább nyáron, illetve kora ősszel érdemes ide utazni azoknak, akik a nyaralást nem tudják elképzelni tengerben fürdőzés nélkül.

Marbella városában télen sem áll meg az élet, ilyenkor a golf kapja a főszerepet. Akik aktívan szeretnek pihenni, azok is találnak szórakozási lehetőséget, az építészet kedvelői megtekinthetik például az Iglesia de Nuestra Senora de la Encarnacion templomot, a művészetpártiak pedig a Museo de Grabado Espanol Contemporáneo múzeumba látogathatnak el, ahol többek között Picasso festményeit is kiállítják.