Lanzarote repülőjegy

Lanzarote repülőjegy

Lanzarote repülőjegy

Ha a Lanzarotéba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Lanzarote repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Lanzarotébe egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Lanzarote repülőjegyet lehet foglalni az Iberia Airlines, az Air Berlin az Austrian Airlines, a British Airways a KLM és a Lufthansa járataira.

 

Lanzarote

A klasszikus, tengerparti nyaralást kedvelő turisták körében igen népszerű úti cél Lanzarote, mely a Kanári-szigetek hét nagy szigete közül a legidősebb. Mivel a szigeten rengeteg a tűzhányó, gyakran emlegetik a „vulkánok szigeteként” is. A Lanzarote szigetén a strandolni és a kirándulni vágyók egyaránt megtalálják a számításaikat, ugyanis a homokos tengerpartok mellett számtalan érdekes hely található a szigeten, amit a természet kedvelői felkereshetnek.

Az egyik ilyen az 51 négyzetkilométeres Timanfaya Nemzeti Park, mely Lanzarote délnyugati részén található meg, a „Tűzhegyek”. Ez a táj leginkább a Marsra hasonlít, ami egy vulkánkitörés-sorozatnak köszönhető, mely az 1700-as években történt. A tájra nagyon vigyáznak a helyiek, ezért nem is lehet csak úgy oda látogatni, kizárólag szervezett kirándulások keretében tekinthető meg a nemzeti park.

Szintén érdekes természeti jelenség a Cueva de los Verdes lávabarlang. Ezt teljes egészében nem láthatják a turisták, de egy 2 kilométeres szakasza mindenki előtt nyitva áll. A Los Jameos del Agua lávabarlang is érdekes látnivalót jelent, az élményt fokozza, hogy bejáratánál trópusi kert található. Méltán híres a Lanzarotei Kaktuszpark, ahol több mint 700 kaktuszfaj körülbelül 10 000 példánya tekinthető meg.