Fuerteventura repülőjegy

Fuerteventura repülőjegy

Fuerteventura repülőjegy

Ha a Fuerteventurára szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Fuerteventura repülőjegy árak oldalunkat.

Fuerteventurára jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de az Iberia, a British Airways, Germanwings és KLM légitársaságok kínálnak olcsó Budapest – Fuerteventura repülőjegyeket átszállással

 

Fuerteventura

Az európai turisták által igen kedvelt Kanári-szigetek egyik szigete, Fuerteventura Afrikához fekszik legközelebb, és a szigetcsoport második legnagyobb tagja. A gyönyörű, egzotikus nyaralóhely természeti kincsekben és apró halászfalvakban egyaránt bővelkedik, nem csoda, hogy évről évre egyre többen keresik fel homokos strandjait.

A sziget egyik legkedveltebb látványossága az északi területén található homokdűnés vidék, strandjait pedig a legszebbekként tartják számon. A tengervíz kristálytiszta, a klíma a lehető legoptimálisabb, kiválóan lehet tengerpartjain napozni, a tengeri levegő ugyanis folyamatosan hűti az embert, ezért azok számára is kiváló úti cél, akik szeretnék elkerülni a tikkasztó hőséget.

Habár települései közül a leggyakrabban látogatottak közé tartozik Caleta de Fuste, Corralejo és Costa Calma, mindenképp érdemes felkeresni a festői szépségű Morro Jable halásztelepülést is, mely mára szintén hatalmas üdülőparadicsommal egészült ki. A ritka, páratlan szépségű tájak szerelmeseinek érdemes ellátogatniuk a fekete homokkal borított Ajuy-strandra, amely inkább kuriózumnak, látványosságnak tekinthető, hiszen úszni itt nem ajánlott.

Fuerteventura a legkiválóbb helyszín egy hamisítatlan, strandolással töltött nyaraláshoz, így elsősorban a passzívabb kikapcsolódás híveinek ideális, de emellett látnivalókban, kirándulóhelyekben sem szűkölködik.