Skócia repülőjegy

Skócia repülőjegy

Skócia repülőjegy

Az Egyesült Királyság legviharosabb történelmű és egyben leggyönyörűbb területe a mesés Skócia, ahol kelta törzsek harcoltak évszázadokon át a szabadságukért. Ennek a varázslatos tájnak az ereje minden idelátogatót azonnal megigéz, nem is igen találni olyan helyet Skócián belül, ami ne szolgálhatna egy képeslap témájául.

Magyarországról Skóciába jelenleg csak a Jet2 fapados légitársaság kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással többek között a Lufthansa, a KLM, a Brussels Airlines és az Air France légitársaságok is kínálnak olcsó Skóciába szóló repülőjegyeket.

A Skóciába szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos skót várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Skóciában

 

Edinburgh

Edinburgh repülőjegy

Skócia fővárosa, Edinburgh nagyon sok fesztiválnak ad helyet. Szinte minden hétre akad valamilyen ünnepség, legyen az virágfesztivál, klasszikus zenefesztivál vagy bármi. Szinte minden esemény köré tudnak a skótok fesztivált rendezni....

Bővebben »

Glasgow

Glasgow repülőjegy

Skóciában járva semmiképpen se hagyjuk ki Glasgow meglátogatását, mely Skócia legnagyobb városa, ennek ellenére nem túl zsúfolt, mindössze valamivel több mint félmillió ember lakja. A városban számos galéria, valamint régi épüle...

Bővebben »

Skócia

Skócia idegenforgalmának legjelentősebb helyszínei a különböző középkori várak, romok és hatalmas kastélyok. Nincs is még egy ország, ahol ennyire sok vár maradt volna fenn, nem beszélve arról, hogy minden erődítmény és kastély festői szépségű környezetben áll.

Itt található a híres tó, melynek fenekén állítólag rejtélyes szörnyeteg bujkál. Loch Ness titokzatos réme egy 565-ös legendának köszönheti töretlen népszerűségét. Edinburghben, Skócia fővárosában kelt életre az azóta már világhíressé vált Harry Potter figurája az Elephant House kávézóban. A város egyik legszebb épülete a vár, melyben betekintést nyerhetünk a skót történelem eseményeibe.

A legismertebb skót város, Glasgow ad otthont az Celtic Connections elnevezésű kelta zenés és kulturális fesztiválnak. Skóciában több hetet is el lehet izgalmasan tölteni úgy, hogy még mindig marad látnivaló egy következő utazásra is.