Budapest - Hurghada repülő menetrend

 

Menetrend szűrő

Típus


Napok


Légitársaságok


Honnan


Hová


induló

Kiválasztás

Travel Service 7O5290

Budapest(BUD) vasárnap 00:30:00

Hurghada(HRG) vasárnap 04:00:00

induló

Kiválasztás

Air Cairo SM632

Budapest(BUD) vasárnap 08:00:00

Hurghada(HRG) vasárnap 11:30:00

érkező

Kiválasztás

Air Cairo SM631

Hurghada(HRG) vasárnap 03:30:00

Budapest(BUD) vasárnap 07:00:00

érkező

Kiválasztás

Travel Service 7O5291

Hurghada(HRG) vasárnap 07:15:00

Budapest(BUD) vasárnap 10:45:00

Ezen az oldalon a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (Ferihegy) Hurghadába induló, és Hurghadából érkező repülőjáratok menetrendjét tekintheti meg, illetve kereshet benne.

A Liszt Ferenc Repülőtér (Ferihegy) menetrend általában évente kétszer változik, van egy nyári, illetve téli repülő menetrend. A nyári menetrend általában májustól szeptemberig, míg a téli októbertől áprilisig tart.

Ettől függetlenül a Hurghada menetrend változhat máskor is, mivel indíthatnak új légitársaságok is közvetlen repülőjáratot ide, illetve meg is szűnhetnek járatok.

Hurghadába, illetve Hurghadából közvetlen repülőjáratokat a következő légitársaságok indítanak:

A fenti menetrendet szűrheti és rendezheti több feltétel alapján is.

A baloldali „Menetrend szűrővel” kiválaszthatja, hogy csak érkező, vagy csak induló járatok jelenjenek meg a listában, beállíthatja, hogy melyik napok, hogy melyik légitársaságok hurghadai repülő menetrendjére kíváncsi, de azt is megadhatja, hogy pontoan melyik repülőtérre, vagy repülőtérről induló hurghadai járatok menetrendjére kíváncsi.

A lista felett található rendezés lenyíló menüvel rendezheti a menetrendet napok, indulás ideje, légitársaságok és úti célok szerint.

A repülő menetrendet hetente frissítjük, kivéve a Ryanair menetrendjét, azt havonta frissítjük. A változás jogát a légitársaságok és a bogAIR.hu is fenntartja!