Budapest - Bologna repülő menetrend

 

Menetrend szűrő

Típus


Napok


Légitársaságok


Honnan


Hová


induló

Kiválasztás

Wizz Air W62355

Budapest(BUD) vasárnap 19:30:00

Bologna(BLQ) vasárnap 20:55:00

induló

Kiválasztás

Wizz Air W62355

Budapest(BUD) szerda 10:50:00

Bologna(BLQ) szerda 12:15:00

érkező

Kiválasztás

Wizz Air W62356

Bologna(BLQ) vasárnap 21:25:00

Budapest(BUD) vasárnap 22:50:00

érkező

Kiválasztás

Wizz Air W62356

Bologna(BLQ) szerda 12:45:00

Budapest(BUD) szerda 14:10:00

Ezen az oldalon a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (Ferihegy) Bolognába induló, és Bolognából érkező repülőjáratok menetrendjét tekintheti meg, illetve kereshet benne.

A Liszt Ferenc Repülőtér (Ferihegy) menetrend általában évente kétszer változik, van egy nyári, illetve téli repülő menetrend. A nyári menetrend általában májustól szeptemberig, míg a téli októbertől áprilisig tart.

Ettől függetlenül a Bologna menetrend változhat máskor is, mivel indíthatnak új légitársaságok is közvetlen repülőjáratot ide, illetve meg is szűnhetnek járatok.

Bolognába, illetve Bolognából közvetlen repülőjáratokat a következő légitársaságok indítanak:

A fenti menetrendet szűrheti és rendezheti több feltétel alapján is.

A baloldali „Menetrend szűrővel” kiválaszthatja, hogy csak érkező, vagy csak induló járatok jelenjenek meg a listában, beállíthatja, hogy melyik napok, hogy melyik légitársaságok bolognai repülő menetrendjére kíváncsi, de azt is megadhatja, hogy pontoan melyik repülőtérre, vagy repülőtérről induló bolognai járatok menetrendjére kíváncsi.

A lista felett található rendezés lenyíló menüvel rendezheti a menetrendet napok, indulás ideje, légitársaságok és úti célok szerint.

A repülő menetrendet hetente frissítjük, kivéve a Ryanair menetrendjét, azt havonta frissítjük. A változás jogát a légitársaságok és a bogAIR.hu is fenntartja!