Budapest - Belgrád repülő menetrend

 

Menetrend szűrő

Típus


Napok


Légitársaságok


Honnan


Hová


induló

Kiválasztás

Belavia B2811

Budapest(BUD) hétfő 08:45:00

Belgrád(BEG) hétfő 09:30:00

induló

Kiválasztás

Belavia B2811

Budapest(BUD) csütörtök 13:45:00

Belgrád(BEG) csütörtök 14:30:00

érkező

Kiválasztás

Belavia B2812

Belgrád(BEG) hétfő 10:05:00

Budapest(BUD) hétfő 10:50:00

érkező

Kiválasztás

Belavia B2812

Belgrád(BEG) csütörtök 15:05:00

Budapest(BUD) csütörtök 15:50:00

Ezen az oldalon a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (Ferihegy) Belgrádba induló, és Belgrádból érkező repülőjáratok menetrendjét tekintheti meg, illetve kereshet benne.

A Liszt Ferenc Repülőtér (Ferihegy) menetrend általában évente kétszer változik, van egy nyári, illetve téli repülő menetrend. A nyári menetrend általában májustól szeptemberig, míg a téli októbertől áprilisig tart.

Ettől függetlenül a Belgrád menetrend változhat máskor is, mivel indíthatnak új légitársaságok is közvetlen repülőjáratot ide, illetve meg is szűnhetnek járatok.

Belgrádba, illetve Belgrádból közvetlen repülőjáratokat a következő légitársaságok indítanak:

A fenti menetrendet szűrheti és rendezheti több feltétel alapján is.

A baloldali „Menetrend szűrővel” kiválaszthatja, hogy csak érkező, vagy csak induló járatok jelenjenek meg a listában, beállíthatja, hogy melyik napok, hogy melyik légitársaságok belgrádi repülő menetrendjére kíváncsi, de azt is megadhatja, hogy pontoan melyik repülőtérre, vagy repülőtérről induló belgrádi járatok menetrendjére kíváncsi.

A lista felett található rendezés lenyíló menüvel rendezheti a menetrendet napok, indulás ideje, légitársaságok és úti célok szerint.

A repülő menetrendet hetente frissítjük, kivéve a Ryanair menetrendjét, azt havonta frissítjük. A változás jogát a légitársaságok és a bogAIR.hu is fenntartja!