Trapani repülőjegy

Trapani repülőjegy

Trapani repülőjegy

Ha a Trapaniba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Trapani repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Trapaniba egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Trapani repülőjegyet lehet foglalni az Alitalia, az Air Berlin és a KLM járataira.

 

Trapani

Szicília talán egyik leghangulatosabb városa Trapani, amely a turisták körében még nem annyira felkapott. Ennek köszönhetően mai napig a helybéliek nagyon kedvesek és barátságosak, és nem utolsósorban hangosak. Amennyiben nem szállodában, hanem családi panzióban van a szállásunk, számíthatunk arra, hogy esténként a család apraja-nagyja az utcán szórakozik, majd késő éjjel bent a házban folyik tovább a mulatság. Amennyiben szeretnénk az ilyen mulatságokon részt venni, ilyen szálláshelyet keressünk magunknak.

Mint minden olasz városban, itt is fontos a vallás, ezért rengeteg látnivaló az egyház köré épült. Az egyik legszebb templom a Jezsuita templom és kolostor, sokan nevezik a „palermói barokk legszebb példájának”. Valamikor muzulmán mecset volt, de 1135-ben átalakították keresztény templommá, és mai napig a keresztények egyik legszebb temploma. Nem messze tőle található a Sant Agostino templom, ami 1300 körül épült.

Ha Trapaniben járunk, keressük fel a Torre di Ligny épületet, hisz a benne található múzeumot végignézve feledhetetlen élményben lesz részünk.

Magyarként nem illik kihagyni a Piazza Martiri D’Ungheria teret, ami tulajdonképpen a magyar mártíroknak felszentelt tér.

Az olasz városokra jellemző szabad életstílus, ugyanakkor a finom ételek minden étteremben, kávézóban megtalálhatóak. Egy jó kapucsínóval a kezünkben üljünk ki valamelyik kávézó teraszára, és évezzük a helyiek életét.