Szicília repülőjegy

Szicília repülőjegy

Szicília repülőjegy

Ha a Szicíliába szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Szicília repülőjegy árak oldalunkat.

Ha Szicília repülőjegyet szeretne keresni 3 városba is érdemes megnézni a repülőjegyeket. Közvetlen Catania repülőjegyeket (CTA Catania –ra kell keresni a fenti repülőjegy keresőben) a WizzAir fapados légitársaság kínál budapesti indulással.

Bár Magyarországról nincs közvetlen repülőjegy Trapani-ba (a keresőbe TPS Trapani –t írjon), Pozsonyból a Ryanair fapados légitársaság indít ide közvetlen járatokat, ami autóval csak 2 órára van Budapesttől.

Szicília fővárosába, Palermóba (a repjegy keresőbe PMO Palermo –t írjon) jelenleg nincs közvetlen repülőjegy Budapestről, de egy átszállással (Alitalia, Vueling, Iberia, Lufthansa, SWISS) ide is tud repülőjegyet foglalni. Ha mindenképpen közvetlen repülőjáratot keres Palermoba, az Austrian Airlines kínál ilyet bécsi indulással.

 

Szicília

Szicília a Földközi-tenger legnagyobb szigete, de nem túlzás, ha azt írjuk, hogy talán ez az, amiért a legkevésbé indok, hogy ide repüljön, utazzon. A legnyomósabb ok, okok, amiért sokan választják Szicíliát úti célul, hogy minden megvan benne, ami egy hamisíthatatlan mediterrán utazáshoz szükséges: kitűnő klíma, finom ételek, italok, lenyűgöző történelmi emlékek, csodaszép tengerpartok, hangulatos mediterrán városok.

Szicília nagyobb városainak külön oldalakat szenteltünk, így érdemes azokat is elolvasni:

Catania

Catania repülőjegy

A legnagyobb Földközi-tengeri sziget, Szicília keleti partjának egyik legklasszikusabb és egyben legellenállhatatlanabb városkája, mely az Etna lábainál hever. Egyszerre forró és tüzes, nyugodt és barátságos hely, ahol az ember már messziről megérzi a hullámok moraját, a víz csalogató szépségét, s a természet szeretetteljes hatalmát. Ideális célpont mindazok számára, akik maguk mögött szeretnék hagyni a világ zaját, ám mégis vitalitásra, nevetésre és önfeledt kikapcsolódásra vágynak.

Bővebben »

Palermo

Palermo repülőjegy

Palermo városa méltán híres történelméről, kultúrájáról, építészetéről és gasztronómiájáról, így nem véletlenül vált Szicília egyik meghatározó szereplőjévé. Román, gótikus, barokk templomok, paloták és épületek egész sora vonul végig a Földközi-tengertől határolt település lankáin és emelkedőin, feltárva azokat az ősi emlékeket, melyek a múlt építőkockáit rejtik.

Bővebben »

Trapani

Trapani repülőjegy

Szicília talán egyik leghangulatosabb városa Trapani, amely a turisták körében még nem annyira felkapott. Ennek köszönhetően mai napig a helybéliek nagyon kedvesek és barátságosak, és nem utolsósorban hangosak. Amennyiben nem szállodában, hanem családi panzióban van a szállásunk, számíthatunk arra, hogy esténként a család apraja-nagyja az utcán szórakozik, majd késő éjjel bent a házban folyik tovább a mulatság. Amennyiben szeretnénk az ilyen mulatságokon részt venni, ilyen szálláshelyet keressünk magunknak.

Bővebben »