Rimini repülőjegy

Rimini repülőjegy

Rimini repülőjegy

Ha a Riminibe szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Rimini repülőjegy árak oldalunkat.

A népszerű olaszországi nyaralóhelyre, Riminibe egyik légitársaság sem kínál közvetlen repülőjegyet Budapestről, de átszállással a Brussels Airlines és a Condor légitársaságok kínálnak Rimini repülőjegyeket.

 

Rimini

Olaszország örök klasszikus az utazni vágyók körében, a pizza hazájába rengetegen látogatnak el minden évben. Olaszország fő vonzerejét egyedülálló és méltán híres gasztronómiája, gyönyörű tengerpartjai, és számtalan látnivalója adja – ebben az országban mindenképpen jól érezhetjük magunkat, akár az aktív, akár a passzív pihenést részesítjük előnyben.

Az olasz turizmusban kiemelkedő helyet foglal el Rimini városa, mely az Adriai-tenger partján, Emilia–Romagna régió délkeleti részén húzódik. A város képe már kívülről nézve is különleges, ugyanis fölött emelkedik a 152 méter magas Covignano-domb. Ha Riminibe utazunk, két legyet üthetünk egy csapásra, a város ugyanis nagyon közel fekszik a San Marino nevet viselő városállamhoz, így ha meguntuk a tengerpartot, átruccanhatunk egy városnéző kirándulásra.

Természetesen Rimininek is megvannak a maga látnivalói, az óváros például lenyűgöző szépségű, és rengeteg gyönyörű épületet rejt, fő vonzerejét azonban kétségtelenül a igencsak pezsgő szórakozóhelyei és strandjai jelentik, melyek finom homokkal vannak bevonva, igazi turistacsalogató partok. A várost nem nehéz megközelíteni sem, ugyanis van egy saját nemzetközi repülőtere, így akár közvetlenül is eljuthatunk Riminibe.