Olaszország repülőjegy

 

Olaszország repülőjegy

Olaszország repülőjegy

Ha ország szinten vizsgáljuk a magyar utazók kedvenc céljait, Olaszország az első helyek között van. Olaszország két arca egyrészt önfeledt nyaralást és kikapcsolódást tud nyújtani a népszerű tengerparti városaival, másrészt nagy történelmi és kulturális múltjából fakadóan a több ezer éves városok a kultúra, művelődni vágyók számára is vonzó úti célnak számít.

Természetesen ezt a légitársaságok is tudják, így számtalan olaszországi városba juthat el akár közvetlen repülőjeggyel is. Rómába, Milánóba, Velencébe, Bariba, Nápolyba, Pisába és Bergámóba közvetlen repülőjegyet is kínálnak légitársaságok, ráadásul többnyire olcsó fapados légitársaságok.

Magyarországról Olaszországba jelenleg a Ryanair és a Wizz Air fapados, és az Alitalia hagyományos légitársaság kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással többek között az Austrian Airlines, a Lufthansa, a LOT , a Finnair és az Air Berlin, KLM és Swiss légitársaságok is kínálnak olcsó Olaszországba szóló repülőjegyeket

Az Olaszországba szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos olasz várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Olaszországban