Catania szállás

Catania szállás

Catania szállás

Nálunk 30 nagy szálláskereső összesen 250 cataniai szállása között kereshet, legyen az szálloda, hotel, apartman, panzió, hostel.

Catania szálláskereséshez, csak adja meg a fenti szálláskeresőben az érkezés és távozás napját, majd nyomja meg a keresés gombot, hogy kilistázzuk a keresett szállásokat Cataniában.

A keresési listában található cataniai szállásokat tetszőlegesen továbbszűkítheti majd, különböző szempontok szerint

Ha csak nézelődni szeretne, és nem tudja mikor fog utazni, kérem pipálja ki a „Nem tudom érkezésem/távozásom időpontját” melletti kis dobozt

 

Catania szállás árak

Catania hotelek

Catania hotel 4 704 Ft /fő/éj -től »

Catania apartmanok

Catania apartman 15 722 Ft /éj -től »

Catania hostelek

Catania hostel 6 281 Ft /fő/éj -től »

Népszerű szállások Cataniában

B&B Lanza Catania

Catania szállás

A híres olasz üdülőváros, Catania szívében található szálloda elsősorban azok számára ajánlott, akik szeretnének költséghatékonyan, de igényes környezetben megszállni olaszországi tartózkodásuk idején. A 24 órás recepciószolgálat és a poggyászmegőrző egyaránt a felhőtlen szórakozást segítik elő és szolgálják. Rengeteg fiatal választja hónapról hónapra a B&B Lanza szállodát, hiszen a közelben megannyi szórakozási lehetőség adott. A szállóban összesen 6 alapfelszereltségű szoba található.

Bővebben »

Holland International Rooms

Catania hotel

A Catania belvárosában fekvő szálloda fiatalos, kellemes, lendületes hangulatával lebilincselő ottlétet ígér szállóvendégeinek. Szobáinak mindegyikéhez privát fürdőszoba tartozik, s a lakosztályok tetszés szerint beállítható légkondicionálóval vannak felszerelve. A Palazzo Biscari, a Teatro Massimo Bellini és a Cataniai Katedrális 10 perc gyalogútra vannak a hoteltől. A vasútállomás is közel van, így a távolabbi utazások is könnyedén megoldhatóak akár még autó nélkül is.

Bővebben »

City-In Hostel B&B

cataniai hotel

A Bed and Breakfast hálózat kiváló hostele várja egész évben a csodás olaszországi városba látogató fiatalokat. A Catania belvárosában található szálló fiatalos hangulatú szobái önfeledt cataniai éjszakákat ígérnek az ideérkezőknek. A poggyászmegőrző és 24 órás recepciószolgálat egyaránt a mozgást, a pezsgést szolgálják. Nincs feleslegesen töltött, elfecsérelt idő! A hostel környékén számtalan éjszakai szórakozóhely tartja nyitva kapuit, de rengeteg vendéglő és étterem is várja a környékre látogatókat.

Bővebben »

Costa Del Sole Catania

Catania apartman

Az olaszországi Catania belvárosában fekvő kellemes és kifejezetten modern szálloda számtalan lehetőséget kínál szállóvendégei számára. Ilyen például a gyermekfelügyelet, a poggyászmegőrző, vagy a kerékpárkölcsönző. Az apartmanlakosztályok mindegyikében korlátlan, vezeték nélküli internet hozzáférés adott, illetve hajszárító és komoly, beépített szekrények. Reggelente bőséges büfés reggeli várja a felkelőket. Ideális pont azok számára, akik családjukkal, vagy barátaikkal érkeznek a vidékre, s szeretnék felfedezni Catania szépségeit.

Bővebben »

C.C.LY Hostel

Catania hostel

A hostel a felhőtlen fiatalság szellemében működik, így annak közönsége is többnyire a huszonévesekből áll. A több nyelven beszélő személyzet tagjai szintén fiatalok, akik pontosan tudják, mire van szüksége egy Cataniába látogató baráti társaságnak. A szobák mindegyike alapfelszereltséggel bír, különböző méretekben. A 24 órás recepciószolgálat és a kirándulásszervező pult mind-mind a lendületes kikapcsolódást segítik. A szórakozóhelyek és a látványosságok egyaránt gyalog bejárható távolságra találhatóak a hosteltől.

Bővebben »