Rygge repülőjegy

Rygge repülőjegy

Rygge repülőjegy

Ha a Ryggebe szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Rygge repülőjegy árak oldalunkat.

Rygge korábban azért volt fontos számunkra, mert a Ryanair indított ide repülőjáratokat Budapestról, és ez nagyszerű és olcsó alternatívája volt az Oslo repülőjegyeknek, de ma már nem indulnak ide közvetlen járatok, a legegyszerűbben, szintén a fapados Ryanairrel Londonon keresztül lehet ide eljutni.
(a kép forrása: Johanroed)

 

Rygge

A norvég fővároshoz, Oslóhoz közel fekvő város leginkább a főváros légi forgalmának kiszolgálására alakult. Csupán 60 km-re fekszik a fővárostól, vonattal vagy autón nagyon könnyen megközelíthető. Épp ezért többen is azt tanácsolják, hogy akik hosszabb időre érkeznek Norvégiába, azok inkább itt keressenek szállást, hisz jóval olcsóbbak, mint Oslóban.

A ryggei lakosság nagy része vagy a légi forgalomban dolgozik, vagy bejár a fővárosba. Az itt található repülőtér szolgálja ki majdnem teljes mértékben Oslót. Leginkább a reptér miatt ismerik e várost, melyet inkább falunak neveznek a norvégok, hisz kis területe miatt inkább arra hasonlít. A fővárosi lakosság csupán akkor szokott itt járni, ha innen indul vagy ide érkezik a repülője.

Azonban a kedves város számos kincset tartogat, ami csak arra vár, hogy a turisták felfedezzék. A kellemes hangulatú város mindenkit magával ragad. A csodás parkok arra csábítanak, hogy egy padra üljünk le, és csak nézzük, hogyan is zajlik az élet egy igazi hamisítatlan norvég városban.

A számos étterem, kávézó és bár pedig a norvég gasztronómia legjobb példái. Jó szórakozás esténként beülni az egyik szórakozóhelyre, és beolvadni a helyi lakosság közé. Az emberek nagyon kedvesek, mindenki szeretettel fogadja azokat a turistákat, akik nem csak átutaznak a városon, hanem megpróbálják meg is ismerni. Tegyünk mi is így, s akkor más szemmel fogjuk majd nézni a fővárost is.