Norvégia repülőjegy

Norvégia repülőjegy

Norvégia repülőjegy

A gyönyörű Norvégia az európai országok között kiemelkedően színes történelemmel rendelkezik, a híres felfedezők és a félelmet nem ismerő viking harcosok hazája. Nagyon változatos és rég letűnt korokig visszanyúló múlttal bíró ország ez, amelynek éppen ezért kultúrája is egészen egyedülálló.

Magyarországról Norvégiába jelenleg csak a Norwegian Air Shuttle légitársaság kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de az Air France, a SAS, a KLM, a Swiss, az Austrian Airlines és az Air Berlin légitársaságok kínálnak olcsó Norvégiába szóló repülőjegyeket.

A Norvégiába szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos norvég várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Norvégiában

 

Bergen

Bergen repülőjegy

Bergen Norvégia második legnagyobb városa a főváros Oslo után. Európa egyik legnagyobb személyi hajókikötője található Bergenben. Norvégiának elég zord az időjárása a miénkhez képest, de Bergen klímája, köszönhetően a teng...

Bővebben »

Oslo

Oslo repülőjegy

Bár az északi országok ritkán jutnak eszünkbe, mikor a nyaralást szervezzük, pedig érdemes őket meglátogatni, akár a nyári, akár a téli időszakban, ugyanis rengeteg csodás látnivalót tekinthetünk meg, és számos érdekes programma...

Bővebben »

Rygge

Rygge repülőjegy

A norvég fővároshoz, Oslóhoz közel fekvő város leginkább a főváros légi forgalmának kiszolgálására alakult. Csupán 60 km-re fekszik a fővárostól, vonattal vagy autón nagyon könnyen megközelíthető. Épp ezért többen is azt ta...

Bővebben »

Norvégia

Norvégia legkiemelkedőbb természeti kincseit, a sokszor képeslaptémaként szolgáló, festői szépségű hegyeket és fjordokat több ezer turista keresi fel minden évben. Az ország egyben Európa legnagyobb gleccsereinek is otthona, tájait szinte véget nem érő erdőségek borítják.

Fővárosában, Oslóban található az Akaershus Erőd és Kastély, mely a város egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja. Az erődítmény Oslo legjelentősebb múzeumát is rejti, melyet mindenképp érdemes végigjárnunk. A főváros a kastély mellett is számtalan építészeti műremeket rejt, így utcáit járva igazán kimerítő barangolásban lehet majd részünk.

Nincs Európának még egy ilyen mesés hangulatú és gyönyörű országa, ahol a természeti szépségek és az elmúlt korok emlékei ilyen tökéletes harmóniában és ilyen nagy mennyiségben tárulnának a szemünk elé, így minden bizonnyal impulzív napokat töltünk majd el itt, ha Norvégiára esik a választásunk.