Memmingen repülőjegy

Memmingen repülőjegy

Memmingen repülőjegy

Ha a Memmingenbe szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Memmingen repülőjegy árak oldalunkat.

Memmingenbe jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen repülőjegyet Budapestről, és átszállással is csak igen nehezen, és hosszadalmasan lehet eljutni repülővel. A legjobb megoldás, ha Münchenbe keres repülőjegyet, és onnan vonattal utazik a csupán 100 km-re lévő Memmingenbe.

 

Memmingen

A Münchentől csupán 100 km-re fekvő város leginkább az építészet szerelmeseinek nyújthat feledhetetlen élményt, de ez nem jelenti azt, hogy mások itt unatkoznának. A rengeteg látnivaló, a modern város nyújtotta lehetőségek, valamint a színvonalas éttermek és kávézók minden igényt igyekeznek kielégíteni. A kultúra szerelmesei sem marad ki a sorból, hisz a múzeumok is megtalálhatóak Memmingenben.

Bár rohamosan fejlődik a város, mégis próbálják megőrizni a régi hangulatot. Tudatosan odafigyelnek arra, hogy az óváros építészeti remekművei tökéletes állapotban legyenek, köztük a templomok is. Ilyen például a Szent Márton Templom vagy a Nagyasszonyunk Templom (Frauenkirche). Nem csupán a vallásos emberek szemeit gyönyörködtetik ezek a templomok, hanem az építészet fanatikus rajongóit is.

Nemcsak látnivaló van rengeteg a városban, hanem számos program is. Nem telik el úgy hónap, hogy a város ne adjon otthont valamilyen programnak. Közkedvelt a Halászok napja vagy a Memmingeni Tavaszi Fesztivál. Mindkét alkalommal szabadtéri rendezvények sokaságával várják nemcsak a helybélieket, hanem a turistákat is.

A város látnivalóját érdemes saját magunk felfedeznünk, hisz egy útikönyv sem említi az impozáns bérházakat és udvaraikat, de ha van kedvünk sétálni, sok apró csodát fedezhetünk fel. Amennyiben mindent látni szeretnénk, ne csak pár napra tervezzük az ott töltött időt, hanem ha időnk engedi, akkor inkább egy hétre. Egyedi és izgalmas látvány, ahogy a régi patinás épületek hátterében meghúzódnak a modern építészet remekei és a régi épületekben működő nagyon modern szállodák és éttermek.