Hannover repülőjegy

Hannover repülőjegy

Hannover repülőjegy

Ha a Hannoverba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Hannover repülőjegy árak oldalunkat.

Jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen Budapest – Hannover repülőjegyet, de átszállással a Swiss, a KLM, a Lufthansa és a Brusselss Airlines kínál egy átszállással olcsó repülőjegyet Hannoverbe Budapestről.

 

Hannover

Németország gyakran szerepel azon turisták célpontjai között, akik nem homokos tengerpartra és strandolással töltött napokra vágynak, hanem mozgalmas, tartalmas, aktív kikapcsolódásra, melynek során megismerhetik egy másik nép kultúráját, egy idegen város életét és nevezetességeit. Ha úgy érezzük, ebbe a csoportba tartozunk, ideális választás lehet számunkra Hannover, ahol rengeteg múzeum és más látnivaló várja a látogatókat.

Hannover Alsó-Szászország tartomány fővárosa, a Leine folyó és a Mittelland-csatorna mentén találhatunk rá. A város hatalmas méretét jól érzékelteti, hogy 13 körzetre és 51 városrészre oszlik, így jó néhány napra kínál elfoglaltságot a bejárása. Már a középkorban is aktív kereskedelmi csomópontnak számított, jelentősége azóta sem csökkent, ugyanakkor még mindig igen élhető város, számos park és zöld övezet található meg a városban.

Mivel a város hatalmas, könnyen eltévedhetünk benne, ezt kiküszöbölendő a járdán egy vörös csíkot láthatunk – ha ezt követjük, az összes látnivalót megcsodálhatjuk, semmi se maradhat ki. A Vásártéren csodálhatjuk meg például a Maktkirchét, de ne hagyjuk ki a XVII. századi Leine-kastélyt sem, ami csodálatos látványt nyújt. A múzeumok kedvelőinek szinte kötelező betérni a Wilhelm Busch Múzeumba is.