Monaco repülőjegy

Monaco repülőjegy

Monaco repülőjegy

Ha repülővel szeretne eljutni Monacoba, akor a legközelebbi repülőtérre, Nizzába kell repülőjegyet foglalnia. A Nizzai repülőtér mindössze 30,6 Km-re található Monte Carlo belvárosától.

Budapestről Nizzába egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Nizza repülőjegyet lehet foglalni a Lufthansa, a KLM, az Austrian Airlines és a Czech Airlines járataira.

 

Népszerű úti célok Monacóban

 

Monte Carlo

Monte Carlo repülőjegy

Aki a gazdagságot, a pompát és a fényűzést kedveli, keresve sem találhat magának jobb utazási célpontot Monte Carlónál. Monte Carlo a világ második legkisebb országában, Monacóban található, az apró városállam részét képezi, ...

Bővebben »

Monaco

A törpeállam fővárosa egy gyönyörű város, mely bármelyik modern európai várossal felveheti a versenyt. Akárcsak az állam, a főváros is nagyon gazdag, sőt az egész élet erről szól Monacóban. A hihetetlen gazdagság szembetűnő, hisz az utakon a legújabb és legdrágább autók járnak, a boltok polcain pedig minden borzasztóan drága. Ha itt szeretnénk pihenni, érdemes erre felkészülni.

A kultúra szerelmesei itt is megtalálhatják a nekik való szórakozást, hisz több múzeum is várja a látogatókat. Ilyen a Nemzeti Múzeum a Szépművészeti Múzeum, valamint az Óceanográfiai Múzeum. Mindhárom feledhetetlen gyűjteménnyel rendelkezik, ezért ezeket nem érdemes kihagyni, ha Monacóban járunk.

Monaco másik kedvelt része Monte Carlo, mely legfőképpen a kaszinókról valamint a szerencsejátékokról ismert. Ha van rá elegendő pénzünk, adhatunk magunknak egy esélyt a nyerésre. Már csak a hangulat kedvéért is érdemes kipróbálni a kaszinók egyikét.

Monacói utunk során ne hagyjuk ki a kikötői sétát se, hisz háttérben a kék tengerrel valamint előttünk a szebbnél szebb épületekkel fenséges látványban részesülünk. Nagyon szép és egyedi hangulatú e város, lakói barátságosak. Az embereken szemmel látható a gazdagság. Érdekes látni a járókelők ruháit, viselkedését, életstílusát. Köztük sétálva egy kicsit mi magunk is úgy érezhetjük, hogy közéjük tartozunk, mivel kedvesek, befogadóak a turistákkal szemben.