Mexikóváros repülőjegy

Mexikóváros repülőjegy

Mexikóváros repülőjegy

Ha a Mexikóvárosba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Mexikóváros repülőjegy árak oldalunkat.

Mexikó városba jelenleg csak átszállással lehet repülőjegyet foglalni, egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat Budapestről ide. Átszállással a KLM, az Air France, a Lufthansa és a Delta Airlines légitársaságok kínálnak olcsó Budapest – Mexikó város repülőjegyeket.

Ha tud rugalmas lenni és nem okoz gondot, hogy két kükön repülőjegyet kell foglalni, a legolcsóbban úgy tud Mexikó városba eljutni, ha előbb foglal egy Budapest – Madrid repülőjegyet (amely viszonylag olcsón lefoglalható a Wizz Air fapados légitársaságnál), majd foglal egy Madrid – Mexikó város repülőjegyet.

 

Mexikóváros

Mexikó 2200 méter magasan fekvő fővárosa a segítőkész helyiek otthona. A Mexikóvárosban élők döntő többsége elég magabiztosan beszél angolul, és szívesen állnak rendelkezésére az eltévedt turistáknak, az esetek nagy részében akár el is kísérnek valameddig. Minden kétséget kizáróan a mexikói főváros a világ legérdekesebb és legizgalmasabb városainak egyike. Mivel rengeteg egyedi történelmi épülettel büszkélkedhet, néha a „Paloták városa” névvel illetik.

Mexikóváros legismertebb nevezetessége a Zona Rosaba, vagyis a Rózsanegyed, melyet főként több száz éves épületei miatt kedvelnek az idelátogatók. A negyedben barangolva kiváló éttermekben pihenhetünk meg, mielőtt folytatnánk utunkat a történelmi belváros felé. A Plaza de la Contituciónban lelhetjük meg a város legrégebbi épületeit, rengeteg szép templomot is találunk itt. Mexikóváros egyik legimpozánsabb épülete az 1520-as építésű Catedral Metropolitana, valamint Tlatelolco ódon falai.

Szintén a város izgalmas hangulatának egyik kiemelkedő része az Alameda, vagyis az azték piactér és a Guadulupe Bazilika, amelyeket semmiképp sem érdemes kihagyni városnézésünk során. Mexikóváros kifejezetten izgalmas és nyüzsgő hely, ahol térkép nélkül nem érdemes útra kelni.