Cancun repülőjegy

Cancun repülőjegy

Cancun repülőjegy

Ha a Cancunba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Cancun repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Cancunba egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Cancun repülőjegyet lehet foglalni a KLM, a Lufthansa, az American Airlines, az Air France, a British Airways és az Iberia járataira.

 

Cancun

Mexikó Ibizája, Cancún a Riviera Maya nevű üdülőövezet központja, 850 ezer lakosával a Yucatán-félszigeten helyezkedik el. A város neve majául kígyófészket jelent.

Cancún alig hatvan éve még csupán néhány halászfalu közössége volt közelében a maják ősi romjaival. Aztán egy területrendezési terv keretében létrehoztak itt egy turistaparadicsomot, egy Ibizához hasonló buliközpontot. A városnak nincsenek sem történelmi részei, sem régi építményei, ugyanakkor a közeli maja és azték városokat innen a legkönnyebb meglátogatni.

Cancún 20 kilométeres partszakaszán elnyúló Zona Hotelera számos különböző méretű és kategóriájú szállodával várja egész évben a nyaralókat. A szállodasor egyik része a hajnalig tartó bulikról ismert, míg a Cobán található az egyetlen megmászható piramismaradvány. A belváros, vagyis a Centró a hagyományos és a modern Mexikó különleges keveréke. A szűnni nem akaró és mindenütt szóló mexikói zenét élvezve könnyen találhat bárki éttermet, bankot, bárokat és internet kávézókat. A helyiek a Centróban mulatnak.

A Zona Hotelera és a belváros között éjjel-nappal szüntelenül közlekednek a helyi buszok, s emellett a meghatározott tarifával közlekedő taxik is igen népszerűek. Az autókölcsönzés az eltérő közlekedési szokások miatt nem ajánlatos.

A karibi turistaparadicsom Temesvár testvérvárosa.