Mauritius repülőjegy

Mauritius repülőjegy

Mauritius repülőjegy

Ha a Mauritiusra szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Mauritius repülőjegy árak oldalunkat.

Közvetlen Budapest – Mauritius repülőjegyet egyik légitársaság sem kínál, de természetesen átszállással több légitársaságot is igénybe vehet. AZ egyik legolcsóbb megoldást az Air France adja, az általuk kínált Budapest - Mauritius repülőjeggyel csak egyszer kell átszállnia Párizsban. Az Emirates szintén egy átszállásos repülőjegyet kínál Mauritiusra, Dubai átszállással.

 

Mint a legtöbb trópusi úti célnak, így Mauritiusnak is két évszaka van. A nyár novembertől áprilisig tart, ilyenkor nagyon meleg van, az átlaghőmérséklet 27 fok. Nyáron esik több csapadék, január, február a legcsapadékosabb hónap. Télen a maximum átlaghőmérséklet 23-24 fok és kevesebb az eső.

Mikor érdemes Mauritius repülőjegyet foglalni

A leginkább felkapott időszak Mauritiuson karácsony és újév környékén van. Ebben az időszakban egyébként is drágábbak a szállások és a repülőjegyek, de a nagyobb érdeklődés miatt is drágább ilyenkor Mauritius, ezért érdemes elkerülni ezt az időszakot. Januárban februárban több Hindu unnep is van és szeptemberben is több ünnep van a szigeten. A búvárkodás szerelmeseinek leginkább a decembertől márciusig tartó időszakot ajánljuk, a szörfösöknek június és augusztus között ajánljuk a szigetet, a horgászás szerelmeseinek pedig az október és április közti időszakot. Aki „csak” pihenni megy Mauritiusra, az valamikor novemberben, vagy március-áprilisban foglaljon repülőjegyet Mauritiusra, amikor meleg van, nincs sok turista, és viszonylag kevés csapadék hullik.

Mauritius

Mauritius két nagyobb, és több kicsi sziget összessége keletre Afrikától, 900 km-re Madagaszkártól.

Sokaknak, amikor megkérik, hogy hunyják le a szemüket és gondoljanak egy szép tengerpartra, egy fehérhomokos, pálmafás, korallzátonyos gyönyörű tengerpart jelenik meg a gondolataiban, Mauritius pontosan ilyen. Aki ilyen helyre vágyik, Mauritius tökéletes helyszín lehet.

De Mauritius nem csak a tengerpartjai miatt vonzó. Tökéletes úti cél lehet a golf szerelmeseinek.

Mauritiuson különböző kultúrák, nyelvek és hagyományok keverednek, ami tovább színesíti a szigetet, és teszi még vonzóbbá a turisták szemében, hiszen a tengerparti henyélés mellett számos látni és tennivaló várja azokat, akik ide foglalnak repülőjegyet.