Szingapúr repülőjegy

Szingapúr repülőjegy

Szingapúr repülőjegy

Ha a Szingapúrba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Szingapúr repülőjegy árak oldalunkat.

A nagy távolság miatt Szingapúrba egyik légitársaság sem kínál közvetlen repülőjegyet, de átszállással a British Airways, a SWISS, az Etihad Airways, a KLM, az Air France és a Lufthansa légitársaságok kínálnak olcsó Budapest – Szingapúr repülőjegyet.

 

Szingapúr

Szingapúr, Ázsia független városállama szigorú szabályok szerint rendezett életmódot folytat, éppen ennek köszönhetően válhatott a világ egyik leggazdagabb államává. Forgalmas kikötő, pénzügyi központ, fő stratégiai kereskedelmi csomópontok biztosítják sikerének alapjait, melyet természetesen erős turisztikai hullám követ.

A szingapúri kultúra nagy hatással bír a külföldiek számára, ugyanis a globalizált világ metropoliszaként tartják számon. Fiatal „kora” ellenére változatos képet mutat, ahol számtalan vallás, nyelv és kultúra keveredik. Az „Oroszlán Város”, ahogy Szingapúrt nevezik számtalan fesztiválnak és nemzetközi eseménynek ad otthont, s emellett persze gondosan ügyel saját presztízsére és harmonikus egységére is.

A „Gardens by the Bay” elnevezés három vízközeli kertet takar, északi, déli és központi irányulásban. Az ökoturizmus egyik fő célpontja, mely a városi „zöld életmód” népszerűsítését szolgálja, a természet és ember összhangjának megteremtésére igyekszik felhívni a figyelmet.

A Jurong Madárpark a világ egyik legkülönlegesebb állatparkja, ahol hatszáz madárfaj nyolcezer példányát mutatják be egy körülbelül húsz hektár méretű területen. Flamingók és lóri papagájok népes hada fogadja a kíváncsi turistákat, és igazi szenzációba is belefuthatunk, hiszen itt sikerült először fogságban szaporítani a sárgarojtos paradicsommadarat. A „Jurongban” üzemel Ázsia csendes-óceáni régiójának egyetlen madárkórháza, ezzel is előnyhöz juttatva a szingapúri látványosságot.

Szingapúr nem mindennapi vonzerejének titkát szinte képtelenség megfejteni, azonban érdemes annak részesévé válni. Ázsia egyik legértékesebb gyöngyszeme Önt is hatalmába keríti, ha átlépi kapuját.

Szingapúr repülőterei, bejutás a városba, transzfer, közlekedés

A Szingapúr-Changi Repülőtér (SIN) a város központjától 25,8 km-re, keletre fekszik. A repülőtér a Southeast Asia légitársaság központi repülőtere. A repülőtér forgalma 2012-ben 51 millió volt, amivel a világ 15. legforgalmasabb repülőtere, illetve Ázsiában ez a 7. legforgalmasabb repülőtér.

A Szingapúr-Changi repülőtérnek 4 utas terminálja van, amelyből az egyik csak a fapados légitársaságokat látja el, a terminálok között légi vasút viszi az utasokat.

Ha tömegközlekedéssel szeretne bejutni a városba, a 36-os busszal teheti meg, aminek díja 2$, megáll az 1-es, 2-es, 3-as termináloknál, a jegyet a buszvezetőnél lehet megvenni.

A reptéri mini buszok 9$-árt viszik be a városba az utasokat, ez gyorsabb és kényelmesebb is, mint a tömegközlekedés.