Malajzia repülőjegy

Malajzia repülőjegy

Malajzia repülőjegy

Magyarországról Malajziába jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással a Turkish Airlines, az Etihad Airways, a Qutar Airways, a KLM, az Air France, a SWISS és a Lufthansa légitársaságok kínálnak olcsó Malájzia repülőjegyeket

A Malájziába szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos maláj várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Malajziában

 

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur repülőjegy

Malajziáról sokaknak a tengerpart jut elsősorban eszükbe, pedig a főváros, Kuala Lumpur és megér egy kirándulást, ha az országban járunk. Bár az ázsiai országok többségét, így Malajziát is sokan elmaradottabbnak tartják az európ...

Bővebben »

Szingapúr

Szingapúr repülőjegy

Szingapúr, Ázsia független városállama szigorú szabályok szerint rendezett életmódot folytat, éppen ennek köszönhetően válhatott a világ egyik leggazdagabb államává. Forgalmas kikötő, pénzügyi központ, fő stratégiai kereskede...

Bővebben »

Malajzia

Szerte a világon Délkelet-Ázsia legkellemesebb országának tartják a mára igazán virágzó, magával ragadó szépségű Malajziát. Főként a természeti szépségek, a fürdőzés és a búvárkodás szerelmeseinek kedvelt nyaralóhelye, de varázslatos hangulatát mindenkinek érdemes megízlelnie.

A történelmi jelentőségű Melaka, mely valaha a délkelet-ázsiai régió egyik legfontosabb kereskedelmi központja volt, egyszerre hordozza a kínai, a holland, a brit és a portugál kultúra nyomait. Folyóján mai napig rendszeresen láthatjuk a helyieket vitorlás dzsunkáikkal, amint felfelé hajóznak, ennek látványa pedig utánozhatatlan hangulatot teremt. Melaka városában templomok, apró utcácskák várnak arra, hogy felfedezzék őket.

Georgetown a legrégebbi brit település az országban, hangulata pedig olyan, mintha legalább ötven évvel korábban járnánk az időben. Utcáit a kínai építkezés nyomai határozzák meg, ezért igazán különleges látványosságnak számít.

Malajzia sokat látogatott nevezetességei közé tartozik a teaipar központja, az 1500-1800 méter magasan fekvő Cameron-felföld, valamint a mesebelinek tűnő Tioman-sziget, melynek hegyei és fenséges tengerpartjai hihetetlen összhangot alkotnak.