Luxembourg repülőjegy

Luxembourg repülőjegy

Luxembourg repülőjegy

Magyarországról Luxembourgba jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással a KLM, az Austrian Airlines és a Lufthansa légitársaságok kínálnak olcsó Luxembourg repülőjegyeket

A Luxembourgba szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos luxembourgi várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Luxembourgban

 

Luxemburg

Luxemburg repülőjegy

Amennyire kicsi állam Luxemburg, annál szebb a főváros. Az itt lakókról elmondható, hogy hihetetlenül kedvesek és segítőkészek, épp ezért könnyen lehet itt barátságot, ismeretséget kötni. A főváros két különálló részre t...

Bővebben »

Luxembourg

Kevés olyan ország létezik a Földön, ahol annyira sok látnivaló, természeti szépség lenne ilyen, kifejezetten apró területre összpontosulva, mint Luxemburgban. Az északi vidéken hegyekkel és dombokkal tarkított csodálatos szépségű táj önmagában is alkalmas arra, hogy elrabolja az idelátogatók szívét. Évente hihetetlen mennyiségű turista érkezik a törpeállamba, hogy megcsodálja az Ardennek völgyeit, a számtalan festői szépségű folyót, és kiránduljon Luxemburg fenséges tájain.

Az állam nagy hangsúlyt fektetett rá, hogy építkezését a táj szépségeihez igazítsa, és lehetőség szerint ki is hangsúlyozza azt. Egészen káprázatos építészeti kompozíciók várják a turistákat, és mindezek mellett a parányi Luxemburg nem szenved hiányt történelmi nevezetességekben sem.

A 23 km hosszú és 40 méter mélyen húzódó kazamatarendszer, mely a néhai Luxemburg erődítmény alatt található, ma a világörökség részét képezi, és egyedülálló felépítése, izgalmassága rengeteg látogatót vonz az aprócska állam területére.

Luxemburg valóban kis területén hihetetlen mennyiségű látnivalót kínál, és ez, kiegészülve gazdag borkultúrájával, igazán kellemes üdülőhellyé teszi az egyik leglátogatottabb törpeállamot.