Litvánia repülőjegy

Litvánia repülőjegy

Litvánia repülőjegy

Magyarországról Litvániába jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással az Austrian Airlines, a LOT és az AirBaltic légitársaságok kínálnak olcsó Litvánia repülőjegyeket

A Litvániába szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos litván várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Litvániában

 

Vilnius

Vilnius repülőjegy

Nyaralás alatt legtöbben a homokos, pálmafás tengerpartokat és a strandolást értik, azonban jó néhányan hívei az aktív pihenésnek is, és egy-egy utazás során inkább várost néznek, bejárják a helyi nevezetességeket és kulturáli...

Bővebben »

Litvánia

A Balti-tenger partján fekvő, egészen a IX. század kezdetéig visszanyúló, törzsi hagyományokból építkező történelemmel rendelkező Litvánia méretei ellenére rendkívül jelentős erőt képviselt az Európai hadtörténetben.

Habár az évszázadok során stratégiai, katonai szempontból mindig is fontos területnek számított, legjelentősebb látnivalóit nem a harciasság határozza meg. Hihetetlen mennyiségű látványos tornyot, nehéz időket megélt templomokat, és nagy múltra visszatekintő várakat találunk az ország egész területén.

Mindenképp érdemes a főbb látványosságok közül megemlíteni a főváros, Vilnius történelmi belvárosát, mely a világörökség részét képezi. Amennyiben időnk engedi, a fővárost elhagyva tegyünk kirándulást Litvánia érintetlen tájain, mivel ritkán találkozhatunk olyan országgal, amely ennyire komolyan venné természeti kincseinek megóvását.

Litvániában járva megcsodálhatjuk a nagyszerű és egyre szélesebb körű érdeklődésre szert tevő tengerpartjait, valamint ellátogathatunk spa központjainak egyikébe is. Litvánia az egészségmegőrzés egyik fellegvára Európában, köszönhetően a területén található számtalan jótékony hatású gyógyvíznek, melyet már a lovagkorban felfedeztek, és azóta a „gyógyturizmus” az ország életének részévé vált.