Libanon repülőjegy

Libanon repülőjegy

Libanon repülőjegy

Az Izrael szomszédságában, a Földközi-tenger partján fekvő Libanon hihetetlen szépségű és rendkívül gazdag történelmű ország. Főként a fürdőzők és a városnézésekért rajongó utazóközönség kedvelt célpontja, hiszen fantasztikus tengerpartja és a fennmaradt számtalan történelmi építmény kifogástalan nyaralóhellyé teszi.

Magyarországról Libanonba jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással az Alitalia, az Austrian Airlines, a Turkish Airlines, a Lufthansa és az Air France légitársaságok kínálnak olcsó Libanon repülőjegyeket

A Libanonba szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos libanoni várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Libanonban

 

Bejrút

Bejrút repülőjegy

Bejrút Libanon fővárosa, „Kelet fővárosaként” is emlegetik. Fontos agglomerációs központ, saját földközi-tengeri kikötője és nemzetközi reptere miatt. Tengerpartjára jellemző a homokos partok valamint a meredek sziklák váltako...

Bővebben »

Libanon

A nyüzsgő nyugat-európai városok hangulatát idéző Bejrút az ország fővárosa. Utcáit egyaránt gazdagon övezik hatalmas felhőkarcolók, modern lakóházak, valamint a régi korokat idéző iszlám építészeti műremekek. A város egyik legszebb épülete a Nagy Mecset, de Bejrút sajátos szemléletének köszönhetően találhatók itt keresztény templomok is.

Turisztikai szempontból Hamra negyede a város turisztikai központja, hiszen leghíresebb múzeumainak, legjobb éttermeinek és a gyönyörűen kiépített tengerparti sétányának ad otthont.

A látnivalókat előnyben részesítő turisták leginkább kedvelt városa a római és föníciai idők emlékét őrző, lenyűgöző Byblos, Baalbek, valamint Szaida. Baalbek romjai a világörökség részét képezik, ezért semmiképp sem szabad kifelejteni utazásunk során. Libanon klasszikus értelemben véve is tökéletes üdülőparadicsom.