Lettország repülőjegy

Lettország repülőjegy

Lettország repülőjegy

Az igazán kivételes történelmű, alig ismert Lettország szintén azoknak az európai országoknak a táborát növeli, amelyek még az utazóközönség alaposabb felderítésére várnak. Pedig olyan gazdag történelmi múlttal rendelkező területről van szó, melyet már a IX. század óta lakja az ország lakosságának zömét alkotó lett nép.

Magyarországról Lettországba jelenleg csak az AirBaltic fapados légitársaság kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással az Austrian Airlines, a Lufthansa, a LOT , a Finnair és az Air Berlin légitársaságok is kínálnak olcsó Lettországba szóló repülőjegyeket

A Lettországba szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos lett várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Lettországban

 

Riga

Riga repülőjegy

Történelmi belváros, Tudományegyetem, szecessziós épületegyüttesek és még számtalan nevezetesség és látnivaló teszi ellenállhatatlanná Lettország fővárosát, a Baltikum egyik legjelentősebb központi területét. A Rigai Dóm...

Bővebben »

Lettország

A Balti-tenger partján található Lettország egyik legszebb városa Riga, a főváros, melyet az UNESCO a világörökség részévé nyilvánított. A gyönyörű tornyokkal és izgalmas, kanyargós utcákkal tarkított város már a II. század óta lakott területnek számít. Riga fő látványossága a híres Fekete fejek háza, valamint a Szent Péter templom.

Számos történelmi emlék maradt fenn szerte az országban a Német Lovagrend, Svédország, valamint Lengyelország uralmának idejéből, így az állam teljes területe számtalan meglepetést tartogat az idelátogatók számára. A fővárosban tett barangolás, a régi Ágoston-rendi emlékek megtekintése, az ország természeti szépségeiben való gyönyörködés mind olyan gazdag programlehetőségeket rejtenek, amelyeket semmiképp sem érdemes elszalasztani. Lettország lehet az elkövetkező évtizedek egyik népszerű, újonnan felfedezett turistacélpontja.