Modlin repülőjegy

Modlin repülőjegy

Modlin repülőjegy

Ha a Modlinba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Modlin repülőjegy árak oldalunkat.

Régebben a Ryanair fapados légitársaság indított közvetlen repülőjegyeket Modlinba, de jelenleg sajnos már nem. Mivel Modlin közel van Varsóhoz, illetve a Varsói Chopin Reptérhez (27 km), érdemes oda repülőjegyet keresni, majd onnan tömegközlekedéssel utazni Modlinba.

Ha kíváncsi, hogy oldalunk látogatói, milyen olcsó Budapest Varsó repülőjegyeket kerestek, tekintse meg Varsó repülőjegy árak oldalunkat.

 

Modlin

Lengyelország egyik hangulatos városa Modlin. Legismertebb látnivalója az erőd, amit 1807-1812 között Napóleon építtetett. A francia császár szerint csak az uralkodhatott Lengyelországban, aki el tudta foglalni Modlint. Azért, hogy ez ne történhessen meg, mindent elkövettek a mindenkori uralkodók. Az erődöt folyamatosan javították, erősítették, időnként bővítették is. Jelen pillanatban csupán turisztikai látványosság, területén múzeum is működik. A Tatár Toronyba is fel lehet menni, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra.

Másik fontos része Modlinnak, a nemzetközi repülőtér, amely 2012-ben nyitotta meg kapuit. Tökéletes helyen fekszik, hisz Varsótól csupán 35 km-re van, így viszonylag könnyedén és gyorsan meg lehet közelíteni a repülőteret, ami napi 5000 utas fogadására képes. A könnyebb megközelítés végett Varsóból rendszeresen indulnak buszjáratok a reptérre, így nem kell fölöslegesen sem autót bérelni, sem taxit fogadni.

Köszönhetően a nemrég megnyitott repülőtérnek valamint az erődnek, jelen pillanatban hatalmas fejlődésen és változáson megy keresztül a város. Ez nem csak az árakon látszik, hanem az infrastruktúra fejlődésén és az egyre jobb szálláslehetőségeken is.

Ha Lengyelországban járunk, keressük fel ezt a hangulatos várost, hisz nem csak az erőd, hanem az utcák, a helyi emberek, valamint az építészet remekművei is biztosan arra csábítanak, hogy jó pár napot eltöltsünk itt.