Krakkó repülőjegy

Krakkó repülőjegy

Krakkó repülőjegy

Ha a Krakkóba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Krakkó repülőjegy árak oldalunkat.

Krakkóba jelenleg csak átszállással lehet repülőjegyet foglalni, egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat Budapestről ide. Átszállással az Austrian Airlines, a LOT, a Lufthansa és a Germanwings légitársaságok kínálnak olcsó Budapest – Krakkó repülőjegyeket.

 

Krakkó

Lengyelország évtizedek óta népszerű célpontja a turistáknak, azonban főként télen, a síparadicsomok környékén nagy az érdeklődés. Sokan keresik fel például Zakopane városát a hidegebb hónapokban, de nevezetességei miatt Krakkó is népszerű. Nem érdemes azonban figyelmen kívül hagyni a fővárost, Varsót sem, ugyanis itt is lenyűgöző élményekben lehet részünk, rengeteg a látnivaló, és a város hangulata is egyedülálló.

Varsót 1200 körül alapították és 1596 óta Lengyelország fővárosa. Ebből is látszik, hogy nagy történelmi múlttal rendelkezik, ennél fogva rengeteg régi épület, történelmi emlék van a városban, amit nem szabad kihagyni. Az Óvárosi piactér (Rynek Starego Miasta) forgataga remek szórakozást jelenthet, de ezt csak a nyári időszakban láthatjuk, ilyenkor azonban számos szabadtéri kiállítást is megnézhetünk a város közepén.

Kihagyhatatlan látnivaló Varsóban a Szent Anna-templom, mely a XV. században épült és a barokk pompával ismerteti meg a látogatókat. Érdemes megtekinteni a Wilanówi kastélyt is, ami a legszebb kastély a városban, és a XVII. században, szintén barokk stílusban épült. A kastélyban ma is láthatjuk a régi királyi lakosztályokat, emellett galéria is működik a falai között.